Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti amikor csináltok valami baromi cikis dolgot, nem ugrik be minden lépésnél a jelenet?
volt már ilyen ..
Még kezdő fázisba volt a kapcsolat és 14 vagy 15 éves voltam és az első barátommal találkoztam. És valahogy az ölébe ültem,de már előtte is puszilgatott amitől szüzen egy perc alatt felizgultam..attól ELMENTEM!! ruhán keresztül,hogy kicsit mozgolódtunk..hozzá se ért..
de hát ma is smároltam vele pedig pár hét és 18 leszek:D
Nem is direkt, de szinte minden más esetben is ez van. Történik valami ciki, eldöntöm, hogy oké leszarom, és ilyen kis szörnyként az agyamban villózik a jelenet, és próbálok másra gondolni de beugrik.
És olyankor úgy kb 15 évre visszamenőleg minden kínos jelenet beugrik... :D
Mindenkivel történik "kellemetlen" helyzet, az életünk része, mindenkié.
Csak tudod, senki sem fogja másoknak kiteregetni, hogy milyen kínos dolgokon ment keresztül. Te sem szoktad, én sem szoktam, senki sem szokta, senki sem annyira hülye.
Ha lehetőséged lenne végignézni, hogy pár ember milyen élethelyzetbe került, még nem is tartanád magadat szerencsétlennek.
Csak ilyen énközpontú világban eszedbe nem jut, hogy esetleg mindenki átél ilyen szituációkat, lehet, hogy ezerszer kellemetlenebbeket mint te.
Nekem fura élethelyzetekben ugranak be ezek az emlékek, de hát aztán elgondolkozom, hogy mindenkivel történnek ilyenek, aki éli az életet azzal megtörténnek, csak nem kötik az orrunkra.
Sokkal könnyebben kezeled a dolgokat, ha tudod, hogy megtörtént mással is.
Bennem is csak akkor realizálódott ez a tudat igazán, mert láthattam, hogy mások milyen bénázásokon mennek keresztül, mert úgy hozta a sors.
Egyszer vártam egy haveromra, és pont egy emelettel fölötte voltam a plázában. Arra már nem emlékszem mi történt vele, de az érzés bennem maradt, hogy elég kellemetlen helyzetbe sodródott. Maga a tudat maradt meg bennem, hogy rá 2 percre találkoztunk, és egy megjegyzés, egy mondat nem hangzott el a pár perccel előbbi kellemetlen, de kívülállóként inkább viccesnek tekinthető helyzetből, pedig nagyon jó viszonyban voltunk.
A másik dolog, a kellemetlen helyzetek, akarva akaratlanul megtalálnak. Olyan csak a filmekben van, hogy a Neo minden töltényt kikerül. A való életben lehetsz bármennyire "profi" egyszer eltalálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!