Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm alatti ferfiak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm alatti ferfiak, mit csinaltok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel,megtetszik nektek egy csaj csak az a baj hogy nagyobb nalatok. Akkor is oda mentek hozza ? Vagy akkor mar nem. Ezt egyaltalan fel lehet dolgozni , hogy a magassag miatt szinte eselytelenek vagytok ? Nem erzitek magatokat ilyenkor kevesnek ?
2013. márc. 3. 19:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
36%
hihi
2013. márc. 3. 19:42
 2/30 anonim ***** válasza:
52%
173 vagyok, de én még így is kevésnek érzem magam. Arról nem beszélve, hogy Pesten szinte minden szembejövő ember magasabb nálam, góliátok világát éljük, vagy mi van már?!
2013. márc. 3. 19:42
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
170 cm alatt is lehet csajozni ha helyes pasi vagy. Rengeteg jó csaj van 160 cm körül.
2013. márc. 3. 19:43
 4/30 anonim ***** válasza:
71%
Háááát, ritkán de azért lehet látni olyan párokat ahol a lány a magasabb, megint másik kérdés hogy ortó hülyén néz ki, mintha a kisöccsét vinné sétálni.... Magasabb csajnál nem nagyon próbálkoznék. Egyszer tettem meg, talán esélyem is lett volna, de mindig zavart hogy van köztünk 10 centi, szóval feladtam a dolgot. Ettől függetlenül lányokból azért akadnak jócskán 170 alattiak, szóval nem olyan reménytelen a helyzet, lehet találni barátnőt, nem a magasságodon fog múlni. Amúgy én is 172 vagyok. Koncerteken speciel kifejezetten előnytelen ekkorának lenni, de a csajoknál még így is lehet simán villantani.
2013. márc. 3. 19:45
 5/30 ájszíjú ***** válasza:
32%
181 vagyok es neha en is kicsinek erzem magam. Durva mennyi orias van pesten :D
2013. márc. 3. 19:45
 6/30 anonim ***** válasza:
68%

Nem szemétkedésből (tényleg),de nem lehet,hogy nem a pestiek óriások,hanem ti vagytok alacsonyak?

Amúgy ha lenne egy 210 magas csaj,aki amúgy be jön,akkor sem zavarna a magasság.

2013. márc. 3. 19:49
 7/30 anonim ***** válasza:
181 vagyok és átlagosnak tartom magam xd
2013. márc. 3. 19:51
 8/30 ájszíjú ***** válasza:
Nem erzem alacsonynak 180 cmet foley viszont a 2m mar baratok kozott sem kene atlagosnak lennie
2013. márc. 3. 19:52
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a párom (tehát a fiú) az alacsonyabb. Igaz csak pár centivel, de nekem személy szerint meg sem fordult a fejemben hogy ez negatívum lenne.
2013. márc. 3. 19:54
 10/30 anonim ***** válasza:

*bejön

A 180 még nem az.

210-et arra írtam,hogy engem pl. nem zavarna ha a lány a magasabb.(bár az alacsony lányok inkább zsánereim).

2013. márc. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!