Hogyan kezelitek? Mit csináltok ilyen helyzetben?
Kisírom magam, alszom egyet és jobb lesz.
Nem tudom, h meddig fog így menni...
A teljes elfojtás és a törés-zúzás között azért vannak még lehetőségek. Találd meg őket, ha nem akarsz megbetegedni.
A probléma nem a feszültséggel és annak levezetésével van, hanem a pároddal. Miért sz*rja telibe, ha mondasz valamit? Biztos, hogy szükséged van erre hosszú távon? Ha a sok nyeléstől beteg leszel, szerinted arra nem fog sz*rni? Megéri ez neked?
Ezeken gondolkozz, és add ki a mérgedet.
igen voltam mar igy, foleg amikor egy stresszesebb idoszakon megyek at vannak percek amikor igy erzek, olyankor
mely levegot veszek es probalom magam lenyugtatni, vagy jol belerugok valamibe, de aztan megbanom, mert le nem vezeti, de utana jol faj a labam :)de allitolag nem jo ha az ember magaban tartja, ki kell tombolni olyankor magadbol azt amit erzel akarmilyen modon de jojjon ki beloled, mert hanem jon ki hosszutavon belebetegedhetsz
Én leginkább kiabálok a párommal ilyenkor :) De csak pár mondat erejéig és előtte becsukom az erkélyajtót, hogy ne hallja az összes szomszéd.
Törni-zúzni nem tudnék, mert mielőtt becsapnám az ajtót, arra gondolok, hogy ez már a saját lakásunk, ergo nekünk is kéne megjavíttatni/újra beszerezni az íly módon tönkretett dolgokat.
Ha bajom van és úgyérzem sírnom kell,akkor benyomok pár piát és megnézek egy sírós filmet.Akkor átértékelem az egész életem,rájövök, hogy milyen szuper is az életem :) Úgyhogy nincs miért panaszkodnom!
Ha mégis,akkor csak lefutok 10km-rt és közben mp3-at bömbötetek a fülemben!Már több hónapja futok rendszeresen,és mondhatom jobb emberré tett :)Az életem is szebbé tette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!