Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek? Mit csinálto...

Hogyan kezelitek? Mit csináltok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Néha annyira ideges vagyok, hogy törni zúzni tudnék, de csak mosolyogva annyit mondok semmi gond. Megőrülök már, legszívesebben ajtót csapkodnék tányérokat törnék. Például ha mondom a páromnak, hogy nem tetszik valami és telibeszarja. És nem csak a párommal szokott ilyen előfordulni. Ti hogy vezetitek le a feszültséget?
2011. aug. 30. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Már jól kezeled, én sajnos gyakran nekiesek valaminek vagy valakinek, gondolkodni csak utána van módomban, és ez tudatosan nálam asszem nem befolyásolható. Örülj.
2011. aug. 30. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
én ha ideges vagyok és törni zúzni támad kezdem, nem fogom vissza magam. szétverek mindent. kedvencem a gardróbszekrény. utána sokkal jobban érzem magam. a férjemet nem zavarja, tudja hogy milyen vagyok. 26/nő
2011. aug. 30. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:

én olyankor előveszek egy lapot és felírom rá,miért vagyok mérges,és hogy mit gondolok. mondjuk néha szoktak ilyenek kijönni,hogy "apa egy ******* **** ***** " (kicsillagozom mert elég csúnyákat írok) de utána legalább egy kicsit lenyugszok és egyszerűen csak kidobom a kukába a lapot és kész

13l

2012. jan. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!