Kismamák, mit csináltok, ha apuka épp a szülés előtt ijed be? Hogy lehet visszarántani a földre? Voltatok ilyen helyzetben? Mit mondanátok neki?
Már a szülés pillanatában?!
Kinemszarjale, mit pánikol az apuka, szerintem ilyenkor a kismamának kisebb gondja is nagyobb annál, ijedt-e az apuka vagy mi van vele! Nem gondolod???
Ha az én férjem csinálna ilyet, kizavarnám valahová jó messze, legalább engem ne idegesítsen, ha már segíteni nem tud!
Szerencsére az én férjemmel ilyet nem csinált, igaz én nem is szerettem volna, ha benn van szüléskor (a folyosón izgult, aztán örült a babának). :D
:)))) Hogy szedje össze magát!
A megasztáros Pál Tamás miután megszületett a fia beült a kocsiba és és elhajtott az autópályán az ellenkező irányba , mint monta megijedt a felelősségtől! Szerintem ez nagyon gázzz!
ha egyszer oda kerül a sor,velem ne jöjjön be...legyen kinn a folyoson,vagy ahol akar,de nem jöjjön be,ismerem annyira hogy elájulna,rosszul lenne,őt kellene pátyolgatni...
majd ha megszültem,lemosták a babát,akkor jöjjön:D
Szerintem sem egyértelmű.
Jó sokan tiltakoztok az apás szülés ellen. Én sem akartam, ő ott akart lenni. Nem volt fogadott doki, mondta, hogy már csak azért is ott akar lenni, nehogy valami olyan legyen aminek nem kellene.
Pl. egyik ismerősünk szült és nem jött a fogadott doki időben, az ügyeletes meg "visszatolta" a gyerek fejét...
Ezek szerint tényleg nagyon félreérthetően tettem fel.
Nem a szülésre vonatkozik a kérdés, hanem az egész gyerek témára, kapcsolatra, az életünkre, a felelősségre.
Köszönöm 10:54-es, hát nagyon remélem, hogy nálunk is ilyen jól megoldódik majd a helyzet... én is nagyon higgadt és nyugodt vagyok, vagy próbálok annak látszani :-) Persze közben kikészít, hogy pont most pánikol, de én is hiszek benne, hogy nekünk kell okosnak lenni.
Nemsokára nem lesz időnk ilyeneken gondolkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!