Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kismamák, mit csináltok, ha...

Kismamák, mit csináltok, ha apuka épp a szülés előtt ijed be? Hogy lehet visszarántani a földre? Voltatok ilyen helyzetben? Mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem pánikol az, ha jól meg van tömve a hasa :)
2010. febr. 27. 22:51
 12/15 A kérdező kommentje:
"az" nem egy állat és nem csak enni kér... :S
2010. febr. 28. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd, hagy emésszen egyedül. A pasik hajlamosak pánikolni ilyen nagy felelősség tudatában, és általában magukban kell feldolgozniuk, ha erőlteted, csak megmakacsolják magukat. Az én párom a pozitív tesztnél pánikolt be (pedig terveztük). Hagytam, hadd forrja ki magát, 3 hét után ő volt a legboldogabb leendő apuka.

És bent volt velem a szülésnél, eszem ágában nem volt eltiltani őt ettől az élménytől. Egy percig sem zavar, hogy lát nem túl előnyös helyzetben is, okos pasi, tisztában van vele, hogy gyereket szülni azért nem egyszerű. A következőnél is be akar jönni, vissza se lehetne tartani. És nagyon jó, hogy ott volt velem, a támogatása mindennél többet ért. Szóval ő feldolgozta a pánikot, és nagyon jó apa lett.

Hagyd kicsit, rágódjon rajta, majd magába lerendezi.

Kitartás hozzá, tudom nem egyszerű, de eredményes a kivárás!

ҝ

2010. febr. 28. 07:29
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
"az" - ezt konzultáld meg egy nyelvművelővel. lehet meglepődsz.
2010. febr. 28. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen helyzet. A babát ő akarta, már négy van. Mindet várta, akarta, bent volt a szülésnél, sokat segített. Ő egy érett pasi (agyilag). Előttem nem volt kapcsolata, mert ő a szexet csak a feleségével akarta megtapasztalni. Főnyeremény. Bár így gondolkozna minden férfi. A mai közgondolkodás nem kedvez ennek. Ő nem is az után ment, sokkal inkább szembe vele. 15 éve van boldog házasságunk.

Neked kívánom hogy boldog család legyetek.

2010. febr. 28. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!