Néhány nő szülés után miért lesz beképzelt?
Én is szültem, mondjuk nem érzem,hogy beképzelt lennék.De az érzésem nekem is az, hogy hihetetlen büszke vagyok a kis törpémre.Meg én csak a páromnak szoktam, mondani, hogy maradjon csöndbe, mert nem ő vajúdott 9 órát.
De valaki ezt olyan nagy dolognak éli meg, hogy egyből fent hordja az orrát, mert, hogy ő szült egy gyereket.Nem mondom, tényleg elég nagy dolog egy ember életében, de nem annyira, hogy egyből mindenkinél jobbnak és többnek érezze magát..
"A kéz, amely a bölcsőt ringatja, a világot is igazgatja."
Ez egy filmben volt, de szerintem sokan tényleg így gondolják...
Miért lenne beképzelt?? mert akkora lesz mint egy viziló(tisztelet a kivételnek) meg eglsznap a gyereksírást hallgatja és nem alszik napokig este,??
hát nem tudom h ettől ki lett nagyképű de gratulálok neki!!:DD
Néhány??
A legtöbb!!
Mert talált egy palimadarat, akit sikerült csőbe húznia!!
Szerintem a kismamák csak büszkék a babájukra:)És néha túlzásokba esnek, ami idegesítő is lehet.De a többség aki beképzeltnek tartja őket, az egyszerűen irigy rájuk, mert nekik van már gyerekük.
De ha férfi vagy akkor inkább csönd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!