Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néhány nő szülés után miért...

Néhány nő szülés után miért lesz beképzelt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a férfiaknak is lehet véleménye.

Büszkeség és beképzeltség között azért van különbség. Nem tudom mire az a fene nagy önmagunktól való elszállás, semmi rendkívül nincs ebben. Eszméletlen régóta létező, természetes dolog.

Én is ismerek ilyet, fennt hordja az orrát, amióta van gyereke, csak tudnám miért. Kihordani majdnem mindenki képes, akinek az egészsége nem szab gátat, arról meg igazán nem tehet.

A büszkeség más, persze, hogy büszke valaki a gyerekre, még szép, hogy nem szégyelli.

Szerintem nincs annál aranyosabb látvány, amikor egy apuka büszke a kisfiára :D Egy anyuka is aranyos, na de azok a marhaságok amiket egy apa néha kitalál a fiának :D Zabálnivaló :D

2011. júl. 16. 22:52
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Előfordul, hogy beképzeltek, főleg azokkal a nőkkel szemben, akiknek nem jön össze a baba régóta. Sajnos tapasztalat....:((
2011. júl. 16. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

nem beképzeltek, inkább büszkék.

sajnos az a bántó viszont, mikor adott 1 nő, aki még nem talált normális társat, el van keseredve és ezért azt mondja, már nem is akar, meg gyereket sem.

és erre szabályosan neki tudnak támadni a gyerekesek, hogy milyen h.lye, meg hogy egy gyerek az élet értelme, lám neki mennyi van stb.

csak azt nem veszik észre, lelkileg milyen nyomorult az a szerencsétlen másik.

vagy épp olyannak dicsekednek a babával, aki már ébek óta próbálkozik, és nem jön össze.

biztos erre értette a kérdező a "beképzeltséget".

vagy éppen arra, hogy a kisgyerekes anyukák szeretik, ha előreengedik őket, postán buszon a nagy babakocsival - de ez is érthető, inkább gyorsan menjen, mint hogy egy óráig hallgassák a baba bömbölését.

én "beképzelt" anyukát nem láttam, csak olyat, aki annyira örült, hogy csak a babáról tudott beszélni.

egyszer-kétszer elhallgatja az ember, de hogy mindig, az fárasztó.

még kile-oltam is az 1. 3-4 képét a babának facebook-on, de mikor mindennap kirak róla 10-et, tele vele a fal, leírja, hogy most épp hogy büfizett stb.

az 5000. -nél kivitte nálam a biztosítékot, és tiltottam.

persze ne általánosítsunk, vannak kevésbé elfogultak is.

és most le leszek pontozva, de lesz.rom, én így láttam, ezt tudom. :D

2011. júl. 17. 00:20
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem volt ilyen ismerősöm szült egy gyereket, aztán fél évig azt hajtotta hogy itt az ő kisfia, sokkal aranyosabb mint x vagy y gyereke, nézzétek de szép a szeme. Mindent megkapott, amit akart, 4 évesen már adidas cuccokba szaladgált stb stb. Most eltelt pár év, ott tartunk, hogy az apuka lelépett a nőci pökhendi stíilusa miatt, a gyerek meg drogosok és tolvajok társaságában tölti a nap nagy részét... A poén az, hogy a nő nem állt le, "jajj hát a fiam csak egyből bukott, már 2 hónapja nem kapott intőt, jaj de ügyes".. Néha komolyan nem tudom, hogy igazat mond-e, vagy csak ironizál...
2011. júl. 17. 00:22
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem beképzeltek, csak sajnos szülés után a nőkre rátör az az érzés, hogy már nem fontosak, mármint akik előtte dolgoztak, csak a gyerekkel foglalkoznak, ami kirekeszti őket a felnőtt társadalomból, szerintem ezzel a viselkedéssel próbálják bizonyítani, hogy ők igen is fontosak, ami igaz is a baba szempontjából.
2011. júl. 17. 00:42
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Magamból kiindulva: mióta gyerekem van határozottabb vagyok, erősebb, ki merek és tudok állni magamért ha kell, és igen büszke vagyok rá. Lehet, hogy egy némelyeknek beképzeltségnek jön le.

DE: azt soha nem várom el, hogy előreengedjenek vagy kitérjenek az utamból. Illik, ez tény, de nem kötelező, ezért ha megteszik megköszönöm, mert azt is illik.

Sajnos én is sok olyan kismamát látok akiről lerí, hogy többnek képzeli magát a többi embernél, nem tudom mi lehet mögötte, lehet hogy csak én érzem így és az is lehet, hogy nálam is ezt érzik, pedig mint említettem nem ez a helyzet.

2011. júl. 17. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Már kitérni illik ha babakocsival vagyok, nem előreengedni, azt nem is értem miért várják el, semmi alapja nincs.
2011. júl. 17. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!