Mit csináltok ilyen helyzetben? Hallgattok vagy véleményt
mondtok? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az hogy a legjobb barátnőmnek most elég nehéz az élete. A barátja egy utolsó szemétláda. Ő ezt tudja is de mégis szereti. Sokat panaszkodik nekem róla hogy most milyen szemétségeket csinált vagy éppen mivel bántotta meg őt. Én ilyenkor csak hallgatok és bólogatok. Inkább nem mondok semmit mert amit mondanék nem lenne túl finom és tudom hogy rosszul esne neki mert attól hogy ilyen ő még szereti. Fordított esetben nekem is rosszul esne ha valaki szidná a barátomat. Ő nagyjából viszont tudja az én véleményemet, egyszer elmondtam neki és ott le is zártam. De amikor panaszkodik nem tudom mit tegyek, hallgassak, értsek egyet vagy szidjam a barátját... Nem fog neki ez rosszul esni? Bár szerintem a nézésem neki mindent elmond, tudja ő hogy engem is ugyanannyira felzaklatnak ezek a húzások mint őt. De mégse mondok semmit inkább, jól csinálom? ( elnézést ha valami értelmetlen, kicsit össze vagyok zavarodva )
2011. aug. 14. 23:17
1/8 anonim válasza:
Egyszer mondd el neki normálisan a véleményedet, és ha utána is panaszkodik mindig, mondd meg neki hogy felesleges panaszkodnia mert már 1-szer elmondtad a véleményedet erről és még mindig ugyanazt gondolod erről!
2011. aug. 14. 23:28
2/8 anonim válasza:
Nem kell szídni, csak simán elmondani a véleményed hogy mekkora egy görény az a pasi. Én is ezt teszem, lehet nem ezt akarja a barátnőm / haverom, de belőlem kijönnek ezek a dolgok, nem szeretem ha egy szerettemet bántja bárki is lelkileg vagy akárhogy, és igenis elmondom h az a pasi vagy csaj egy szemét kis senki, és legjobb lenne ha hanyagolná (igaz mivel szereti nem fog így tenni, de talán átgondolja a dolgokat..).
2011. aug. 14. 23:29
3/8 A kérdező kommentje:
Már egyszer elmondtam neki, rongyosra beszéltük egyébként a témát. Engem egyébként nem zavar az hogy erről beszél, csak az hogy nem tudom mit tegyek... Hallgassak inkább ugye? Nem szeretném megbántani azzal hogy szidalmazom azt akit szeret.
2011. aug. 14. 23:30
4/8 anonim válasza:
húú.. hát én aztán megértelek. Nekem is van egy barátnőm, ugyanez a helyzet. 4!! évig hallgattam, hogy milyen szemét, sírt, kiakadt, veszekedtek, depressziós volt. Aztán valahogy rászánta magát a szakításra. 4 hónap külön, a csaj kicserélve, kivirulva, boldogan, ki is jelentette, hogy élete legjobb időszaka volt. Persze én se fékeztem már magam és elmondtam mekkora köcsög volt a pasija, és hogy utáltam. Na és aztán jött a feketeleves. A csavó visszakönyörögte magát, a csaj visszafogadta. És ki a szemét? Hát én, mert ilyeneket mondtam róla. Talán jobb kimaradni.
2011. aug. 15. 00:29
5/8 A kérdező kommentje:
00.29!!!
Azt hittem csak én vagyok ilyen hülye helyzetben!
Szóval akkor azt mondod maradjak ki? Már ők is csinálják ezt egy jó ideje. A barátnőm már szakítani akar, egyre jobban utálja azt mondja. Csak sajnos a szakítást is elég nehéz neki megoldani (de ebbe most ne menjünk bele). Szóval ő tudja hogy a pasija egy s.ggfej. Remélem nem esik majd abba a hibába hogy visszafogadja, amit már párszor megtett. Viszont azt nem hinném hogy engem hibáztatna, ő nem olyan. Szeretjük egymást, tényleg, erre pedig nem lenne képes úgy gondolom. De akkor hallgatok továbbra is hogy eddig tettem és nem mondok véleményt nehogy megbántsam, mert ezt szeretném legkevésbé!!!
És akkor te össze is vesztél a barátnőddel? Vagy hogy alakult, ha nem vagyon indiszkrét?! :)
2011. aug. 15. 00:41
6/8 anonim válasza:
Velem ugyanez volt, a srác totál kikészítette a lányt. Nagyon féltékeny típus volt, még hozzám sem engedte el és úgy kezelte, mint valami tárgyat a barátnőmet. Nagyon gáz a pasas és folyton nekem beszélte ki a csaj, hogy milyen szar neki, már megint mi történt. Én teljesen megutáltam a fickót és el is mondtam a barátnőmnek. Nem tudom, hogy mit lehet szeretni egy olyan férfin, aki lökdösődik, nem csókol meg, nincs szex, nem beszélget stb., de már nem is érdekel. A lány nagyon megváltozott, nem is lehet ráismerni, már több, mint 1 éve nem beszélünk. Mai napig meggyőződésem, hogy tönkre vágja az életét, ha hozzámegy (márpedig hozzáfog). Ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülök biztosan nem fogom elmondani a véleményem és azt sem fogom hagyni, hogy nekem sírjon valakinek a szája arról, hogy milyen sz*r neki. Azóta én vagyok a hibás, mert egyszer szakítottak és a bujtogató is én lettem. A szerelem nagyon érdekes dolgokra képes...
2011. aug. 15. 00:48
7/8 A kérdező kommentje:
00:48
Azért lett vége a barátságotoknak mert elmondtad a véleményed és hogy utálod a hapsit? Ez nagyon szomorú, nem értem egy barátnő hogy viselkedhet így! Sajnálom hogy ez történt. Nekem egy kicsit más a helyzetem, fentebb olvashatod. A barátnőm tisztában van azzal hogy a pasija egy gyökér, szóval valamennyivel jobb a helyzetem. Amit írtál az viszont nem semmi. :/
2011. aug. 15. 01:00
8/8 anonim válasza:
00:29
Nem, nem vesztünk össze, de tudom, hogy hülyén érzi magát előttem, hogy visszafogadta, sőt titkolta előttem egy ideig. Meg tudom , hogy rosszul esik neki, hogy olyanokat mondtam a pasiról. Nem vesztünk össze, de már nem olyan mint régen volt és nem is lesz, amíg ezzel a pasival van( persze a srácnak is elmondta, hogy én miket mondtam róla, mert most épp a legyünk őszinték egymáshoz korszakukat élik, a pasi is nagyon utál engem és nem nagyon hagyja, hogy találkozzunk...
JObb lett volna, ha kimaradok.
Persze a véleményedet mondd meg szépen, de ne szidd a pasit neki, mert ha visszafogadja te leszel a szemét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!