Ti mit csináltok ilyen helyzetben?
Nem is tudom mi bajom, konkrétan semmi, akkor előjön, ha nincs mit tennem, tehát hétvégenként, főleg vasárnap, mert akkor nem megyek sehová, itthon vagyok, tanulok, pihenek.. Ezt lehetne normálisan is csinálni, de csak döglök...
Nem tudom mit akarok... Most csinálhatnék egy csomó mindent, tanulhatnék sokat, tornázhatnék, olvashatnék, de csak ülök itt és azon gondolkozom mit miért nem akarok csinálni...azon sosem gondolkozom, hogy mit miért akarok csinálni... Hülyeségeken gondolkozom, kifogásokat csinálok... Összeszedett, rendszeres, de persze mégsem monoton, pezsgő életet szeretnék, mármint magát az életszemléletet, a gördülékenységet, lazaságot, mégis erőt, és ambíciókat.. Mindenen gondolkozom, túl sokat, kifogások, stb. jó-e, kell-e stb... Már elhatároztam hogy ha rossz kedvem van, akkor nem hagyom magam gondolkozni, mert beleőrülök.. inkább elterelem a figyelmem, szórakozok, ha buszon vagyok zenét hallgatok, olvasok, csak nem gondolkozom, mert akkor depressziós leszek... ha jó kedvem van az más, akkor hagoym, mert az nem "káros"..
Most is rossz kedvem van, csak valahogy nem bírok semmit csinálni...
15L
Én megértem a problémát, mert hasonló cipőben járok én is. Nekem a hétvégéim rendszerint elúsznak, mert alszok nagyrészt meg gépezek. De közben folyton ott jár a fejemben, hogy annyi hasznos dolgot csinálhatnék, tanulhatnék a jövő heti dogákra, levihetném sétálni a kutyákat, segíthetnék anyunak, olvashatnék. De nem teszem. És ez számomra is nagy probléma. Túl sokat gondolkozom ahelyett, hogy cselekednék. Ez sokszor az őrületbe kerget...
16/L
Szüleiddel mi a helyzet? Nálunk a gyerkőcnek ideje nincs unatkozni és hülyeségeken agyalni. A gondod egyébként sok kamaszra jellemző, nem vagy ezzel egyedül. A felnőttek gyakran elfelejtették már ezt az időszakot, ezért is kapsz leértékelő válaszokat...
Egyébként én a munkát javasolnám rossz kedv esetére. Tessék magad hasznossá tenni otthon!
Ja, velem is hasonló van. Általában este 6-tól filmezek éjfélig, aztán lefekszem, másnap 10-kor kelek, és úgy vagyok vele, hogy ilyen későn keltem, 'ez a nap már el van cseszve'... És nem csinálok semmit. Mondjuk mostanában igyekszem összekapni magamat, szerencsére simán elhatározom magam, és megcsinálom, ami eszembe jut. Csak elkezdeni szar pl szobát takarítani, utána már szinte élvezem.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!