Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm alatti ferfiak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm alatti ferfiak, mit csinaltok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel,megtetszik nektek egy csaj csak az a baj hogy nagyobb nalatok. Akkor is oda mentek hozza ? Vagy akkor mar nem. Ezt egyaltalan fel lehet dolgozni , hogy a magassag miatt szinte eselytelenek vagytok ? Nem erzitek magatokat ilyenkor kevesnek ?
2013. márc. 3. 19:41
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
52%
Menj oda a csajhoz egy sámlival! Nagyra fogja értékelni! ;)
2013. okt. 21. 22:31
 22/30 Mileslucis válasza:
100%

Én 170 cm vagyok. Persze mindig szerettem volna kicsit magasabb lenni, de ezt tudjuk be hiúságnak. Lányokkal kapcsolatban viszont soha semmi gondom nem volt. Igaz, hogy mások szerint jóképű, intelligens és humoros vagyok :)

Ráadásul bejönnek a magasabb lányok és eddig úgy tűnt, hogy én is nekik. Szóval nyugodtan lehet próbálkozni.

2014. jan. 29. 13:41
 23/30 anonim ***** válasza:
52%

173 cm lány vagyok.

Egy alacsonyabb pasi nem férfias számomra, nem tudok mit tenni. Általában középmagas cipőt hordok kb 8cm vel, szval ha 180+os legyen a srác ez a lényeg.legalább!

2014. jan. 29. 23:23
 24/30 anonim ***** válasza:
50%
csatlakozom az utolsóhóz, szerintem 210 cm alatt nem férfi a férfi
2014. jan. 31. 20:38
 25/30 anonim ***** válasza:
15%
A mostani tizenévesek elképesztően alacsonyak. De lehet csak én látom így.
2014. júl. 17. 02:50
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
Én 167 centi magas lány vagyok, szerintem elég alacsony, nálam általában a nők is magasabbak és a barátom így is kisebb nálam három centivel kb, de nem zavar. Sőt volt egy szex partnerem ő is ugyanekkora volt, vagyis nálam alacsonyabb és azért lett vége, mert szó szerint le se tudta vakarni magáról a nőket, olyan lehengerlő dumája és stílusa volt. És kifejezetten gyűlölöm a magas sarkú cipőket is. :)
2016. jan. 12. 21:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
160-as haverom most jött össze egy nála pár centivel magasabb lánnyal. A srácot eleinte zavarta, a csajt alig, de figyelt, ne vegyen magassarkút.
2016. jan. 12. 22:40
 28/30 anonim válasza:
100%
Én 152 cm vagyok, pl, és abba gondolj bele, hogy életemben nem leszek magasabb(lány vagyok) és pl nekem nem jönnek be a böhöm állatok, meg van egy barátnőm, 22 éves, 182 cm kb és a pasija olyan 174-3 cm körüli. Már az eljegyzés körül forognak a gondolatok... Szóval csak hajrá, csődör! ;) Ne szégyelld a természet adta értékeket! :) :)
2016. jún. 13. 20:30
 29/30 anonim ***** válasza:
92%
152 cm "magas" 20 éves lány vagyok. Nekem elképzelhetetlen, hogy egy srác nálam alacsonyabb legyen :) 170 körüli pasik nekem teljesen megfelelnek! Volt már 164 cm magas és 186 cm magas párom is. Nem ez volt a fontos! Ha tudsz udvarolni, megnyerő a személyiséged, nem az számít, milyen magas vagy! :)
2017. nov. 27. 15:50
 30/30 anonim ***** válasza:

Simán, például aki most is tetszik nekem magasabb nálam egy 5 cm-vel, úgy ismerkedtünk meg, hogy haverom is meg én is próbálkoztunk nála egy szórakozóhelyen (haverom kondizik 10 cm-mel magasabb és 25 kg-val több mint én)

és mégis velem kavart a lány.

Anno 2 éve egy nálam magasabb lány, velem csalta meg a barátját.

De ha te így kérdezed, hogy fel lehet-e dolgozni, akkor te nem vagy olyan laza, ez a baj.

Egyébként engem személy szerint jobban zavar, ha tetszik a lány és 150 cm mintha 175, mert a 150 cm magas lánynak abszolút gyerek teste van...

nyílván ha már ilyen extrém magas lány akkor az tényleg fura.

25 F

2017. dec. 20. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!