Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diplomás Fiatalabb nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás Fiatalabb nők, összejönnétek olyan pasival aki alantos munkát végez?

Figyelt kérdés

Például raktár, bolti eladó, takarító, söfőr.

Olyannal ne gyertek légyszi, hogy igen, ha folyamatosan képzi magát és hasonló hülyeségek, mert az a 0.1%-a azoknak, akik ilyen munkát végeznek.

2022. szept. 22. 12:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
27%
Az meg a másik hogy "a válaszokat nem olvastam még el". Ezek szerint meglátszik hogy valójában kiknek nincsen agyuk már elnézést. Mielőtt kritizáltok olvassátok el figyelmesen a válaszom! Tisztelet a kivételnek akik ezeknél sokkal értelmesebbek!!
2022. okt. 6. 12:27
 62/66 A kérdező kommentje:
a NEM válasz vezet toronymagasan. Még gyakoris álszent színvonalnál is jelentős különbség ez. Akkor a való életben gondolkozzunk el mekkora lehet a nemleges válasz :)
2022. okt. 6. 12:58
 63/66 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Nem ez a döntő válasz, a legtöbb fennkölt P*csa szerintem marad örökre szingli, annyira arrogánsak. Vagy összejönnek egy ugyanilyen felszínes emberrel..

Micsoda parádé kapcsolat lesz!:)

2022. okt. 6. 23:09
 64/66 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jól leírta a lényeget de sajnos ő is le lesz 20% alá pontozva ahogy én is. Gyakori kérdések oldalon a nőket kritizálni olyan mint Gyurcsányék baloldalát kritizálni. Mindkettő lepontozással és kioktatással jár. Ismerősöm erre leírt egy jó dolgot. Azokat pontozzák le gyakorin aki az emberek lelkének a mélyére le lát azaz tudja hogy az adott ember vagy emberek milyenek és ezt közli velük és ez olyan mint egy görbetükör.
2022. okt. 7. 07:30
 65/66 anonim ***** válasza:
71%
Ma is Tinderen ismerkedtem egy lánnyal. Írtam neki hogy "Szia Sára", majd ő kijavított Sacira. Én meg leírtam neki hogy én úriember vagyok és ismerkedésnél először normálisan a nevén szólítom meg az embereket amikor közelebbi viszonyban leszünk akkor becézek és most mit látok, válasz helyett a beszélgetés eltűnt. Ennyit arról hogy mi úriemberek legyünk lehet a gonosz, k.anyázó macsónak kell mutatnunk magunkat aki mindenkivel tapló és lenéző hiszen ez a stílus jön be a mai lányoknak nem az amit én képviselek ami nagyon szomorú. Tisztelet a kivételnek bár ha egyáltalán van olyan és a 63-asnak megint igaza lett meg nekem is mégis le vagyunk pontozva. Az még az érdekes amit megfigyeltem ha kioktató stílusban írok a nőknek akkor írnak vissza a legtöbben de persze trágár stílusban és nyelvezetben úgyhogy tényleg a tapló férfiakra buknak a nők csak így fejezik ki. Normális pasik meg is szűnhetnének ebben az elmebetegekkel teli világban.
2022. okt. 7. 08:45
 66/66 anonim ***** válasza:
71%

Most letesztelek egy második nőt Tinderen de most az alpári stílusban de még trágár szavaktól mentesen. Ez már garantálom többet fog írni, sajnos ez a stílus kell:

"Már elnézést de miért nem méltat engem válaszra hölgyem? Őn aki egy kicsit telt én szerintem ne válogasson és ha ráír egy pasi méltassa válaszra mert nem top 10-es modell csajként néz ki. Ennyire még mi férfiak sem válogatunk mint önök úgyhogy szégyelljék magukat mélységesen!"

2022. okt. 7. 08:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!