Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok egy ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ehhez hasonló randiapphoz?

Figyelt kérdés

A jelenlegi randi-alkalmazások arra vannak kihegyezve, hogy minél tovább a felhasnzálója legyél, mert ez hoz bevételt. Az algoritmusa ugyanazt dopaminfüggő magatartást lakítja ki, mint pl a Tik-Tok. Görgess minél többet stb...

Ez egyértelműen nem azoknak jó akik part keresnek.

Mit szólnátok az lábbi rendszerhez? Előre leszögezem, hogy tisztában vagyok vele, hogy senki nem fogja megvalósítani, mert anyagilag nem megtérülő, mégis, a véleményetek azért érdekelne nektek hogy tetszene.

A regisztráció nem íjtalan, egyszeri 3 dollar körüli összegbe fájna. Nem sok, de arra elég, hogy az ember ne cask szabad 5 percében foglalkozzon vele, hanem fektessen bele időt és energiát.

A regisztrációnál megadod nemedet és azt később nem tudod megváltoztatni. Legalábbis adott bankszámla adatokkal és emailcímmel nem ehet másik nemű felhasználót cisnálni.

Ez azért lenne, hogy kiszűrje a "cask unatkoztam s megnéztem a másik nemnél mik a lehetőségek" felhasnzálást.

Nem lennének botok, mint most pl a TIndernél.

A profilodba nyilván meg kell adni mindenféle adatot. Bemutatkozó szöveg legalább 20-30 vagy akár 50 szó lehetne. Emojit nem ázmolná szónak. Azokat akik értelmetlen zavakkal cseleznék ki a rendszert, a rendszer automatikusan a "verembe" tenné, ahol cask olyan profilokat látna akik hasonló modn kicselezik a rendszert. Szórakoztassák egymást, de ne azokat akik part keresnek.

Ez azért kéne, hogy ne annyi legyen a bemutatkozás, hgoy "utazás, bor" hanem tényleg meg is tudjunk valamit a másikról.

Külön be lehetne állítani, hogy part keres valaki, vagy szexpartnert. Egyszerre a kettőt nem lehet, hogy elkerülhessük azt, hogy egy sexpartnert kereső személy húzza az idejét annak, aki párkapcsolatot keres. Nyilván aki part keres, annak fel se dob olyat aki szexpartnert, és vicaversa.

Ez persze nyilván váltogatható időnként, de lenne rá limit, hogy pl 30 nponta váltható cask.

A magasságodat megadod és azt, hogy akit keresel annak zámít-e a magassága, vag nem. De nem konkrét centiket adsz meg, cask azt, hgoy pl "legyen nálam magasab". Így nincs az, hogy te direct 180 fölöttieket keresel és a 179 centisek kiesnek a szűrőn. Lássuk be, senki nem colostokkal megy randizni. AKi meg igen, az nem normális árkapcsolatot akar.

Ja, a másik magasságát nem látod a profilján, íg ygarantált, hogy nálad magasabb va alacosnyabb, de nem ragadsz le a puszta sázmoknál.

A többi felhasználóján a kép mellett lenne a szöveg, hogy első pillantás alapján ne cask a képen akadjon meg a szemed.

A jobbra-balra húzás nem menne gyorsan, legalább 10-20 másodpercet el kell időznöd az adott profilon, hogy ezzel is kb kényszerítsen rendszer,hogy lolvasd a bemutatkozásukat, ne cask kép alapján dönts.

5 match után a rendszer lezár, nem böngészhetsz tovább ddig amíg nem chateltél X üzenetet azzal akivel matcheltél. Annak nincs értelme, hogy matcheltek,de egymáshoz sem zóltok. Persze nem kell összejönni azzal akivel az elején matcheltél, de ha már elvileg passzoltok, beszéljetek valamennyit.

Lehetne némi előnyt kapni a renszertől, pl egyszerre több matchet begyűjteni vagy ilyesmi. De nem külön befizetés árán, hanem úgy, hogy a balra húzott, azaz elutasított profiloknál leírod, hogy miért nem tetszett az adott illető. Itt is lennének követelmények, hogy ne egyszavas válaszokkal szúrd ki a rendszer szemét, hogy megkapd az előnyt, hanem tényleg fektess energiát bele. Pl az nem elég, hogy "ronda", hanem konkrétabban, hogy "csúnyák a fogai" v "előnytelen kép" v ilyesmi.

Ezeket a visszajelzéseket a rendszer összegyűjtené és egy AI összeofglalná az adott személynek, ezáltal ad támpontokat, hogy hogyan fejlődhetne.

Esetleg még lehetnének háttérbeállítások, hogy beállítod, hogy te jobban szeretsz 2 hónapig chatelni mielőtt találkozol, vagy épp hogy 2 hét után már aktuálisnak érzed. Ha beszélgetsz egy matcheddel, egy AI chatbot a háttérben adhatna ezek alapján tippeket, hogy esetleg milyen lépés jöhetne.

Elég szigorú a rendszer, de elsősorban a tárkseresést célozná meg. A szexpartner kereső nyugodtan lehet fénykép-központúbb, gyorsabban pörgethető, az úgyis inkább húspiac jelleggel működik.

Időt, energiát és odafigyelést igényel dolog, de az, hogy egy kattintásra lesz párod, az illúzió, az emberek pont az időt és energiát akarják kispórolni bból, ami elsősorban ezek kellenek.

Persze, tudom, egy ilyen felület moderálást, fejlesztést és fenntartást követel, ami pénzbe kerül, ez meg nem general jóformán semmiféle bevételt, éppen ezért ezt vagy egy nagytőkésnek kéne finanszíroznia, vagy eleve egy államnak. Azaz senki nem fogja megcisnálni. Pedig pont elég állam küzd azzal, hogy elmagányosodnak a lakói... jóformán az összes..

ma 14:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem regisztrálnék
ma 14:08
 2/18 A kérdező kommentje:
1, miért?
ma 14:20
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

Ez is legyen TB támogatott.

Pont a bankszámlaszámom lenne az utolsó amit megadnék egy társkereső használatához.

ma 14:25
 4/18 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem, hogy az utazás miért ekkora mumus egyeseknek. A párom és én is imádunk utazni, megyünk is mindenfele rendszeresen; sose tudnék együtt lenni olyannal, akinek ez ne lenne érdeklődése, szenvedélye.

A borászat ugyanúgy lehet érdekes és értékes hobbi, mint a kertészkedés.

ma 14:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapvetően szimpatikus lenne, az alábbi megkötésekkel.

1. Nemet változtatni lehessen, konkrét bizonyítékkal, ha történt nemváltó műtét.

Ezzel együtt sztem lehessen kiválasztani nemcsak azt, hogy nőt vagy férfit keres az illető, hanem azt, hogy transzneművel összejönne-e

2. Én annyit hozzátennék, hogy bizonyíthatóan 6 hónapnál frissebb legyen a fotó

3. Ha vki hazudik arról, hogy milyen kapcsolatot akar, vagy ha vállalhatatlanul viselkedik bizonyítékkal, akkor zárják ki a rendszerből, és legyen IP/bankiadat-csekk emiatt új felhasználóknál

4. Nem mindig lehet pontosan megfogalmazni, miért nem szimpatikus egy profil, és nem is mindig lehet megmondani, hogy az illető miért nem tetszik... az jó megfogalmazás lenne, hogy "nem tetszik a kisugárzása" pl? Mert pl. nekem volt már olyan

5. Van, amikor vkinek tényleg csak bizonyos magasságú emberek jönnek be, és nem feltétlen csak "legyen nálam magasabb"... azt hogyan lehetne megoldani konkrét cm nélkül?

6. A matcheknél... ha te már elküldték egy üzenetet, akár egy "szia"-t, az már beszélgetésnek számít? mert csomóan így kerülnék ki azt, hogy ne legyen match-limitjük. Ill. ha hosszabb beszélgetés kell, lehet kivételes eset pl. f...oskép küldésnél, nude kérésnél, "komoly kapcsolatot keresős" esetben intim kérdések feltevésénél, hogy "na jó, ennek nem válaszolok többet, mert egy tuskó"?

7. A kort ugyanúgy kezelném, mint a nemet - egyszer megadod, nem írhatod át; ill. komolyan lenne véve a korszűrő

8. Szintén hasonló téma - hol lakik az illető? Lehetne egy "hol lakom" rubrika és egy "hol vagyok" ami GPS alapú... én anno Bumble-ön szenvedtem azzal, hogy csak bp-ieket kerestem, erre kiderült, hogy "ja, csak felmentem 2 napra, amúgy xy községben lakom"

ma 14:29
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem adok meg bankszámla számot és túl sok a korlátozás. Mi van ha elértem a max match számot de nem írnak vissza? Hamar ráunnék az appra az fix. Ahhoz se lenne kedvem, hogy visszajelzést írogassak, mert ami nekem nem tetszik az lehet másnak nem gond. Fizetni se fogok, hiába pár dollár lenne.
ma 14:29
 7/18 A kérdező kommentje:

4, minden második (női) tinder profilon ennyi van kiírva, hogy utazás, bor, esetleg pizza. Még sack mondatba sincs foglalva sokszor.

Mentségükre legyen szólva, sokuk nem is valódi account, csak bot.

Önmagában nincs gond az utazással, de ez így elég kevés. Nem mindeg,y hogy körbebicikliznéd a világot, vagy repülővel elviteted a seggedet egy 5 csillagos sázllodába ahonnan azátn ki se dugod az orrod. Mindkettő utazás. Tessék leírni mit szeretsz, nem csak random kulcsszavakat bedobálni.

A "bor" sem borászatot jelent, pusztán azt, hogy a pizza mellé szeretnek borozni, ami azért szintén lássuk be, nem egy hobbi. Jó esetben legalábbis.

ma 14:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Majd a beszélgetés során kiderül mit szeretek, nem a te igényeid szerint fogom kitölteni az adatlapom
ma 14:36
 9/18 A kérdező kommentje:

Igen, alapvetően bináris-normatívra gondoltam, de amúgy nem kunszt hozzátenni a transzokat is. Az, hgoy ki érdekel, simán be lehet pipálgatni, hogy férfi, nő, transz, stb... Aztán eszerint szűr. Ezt egy excel megcisnálja, nem nagy feature.

A nemváltás is moderátori engedéllyel átmenne a rendszeren aztán kész, igazából csak a kamuzók meg unatkozók kiszűrése lenne a cél.

Kor megadása, ja, születési adatot megadod azátn használja, annyi, ez sem gyakran változik, ha az ember nem kamuzik:D

Az üzenetváltást igen, nem úgy gondoltam, hogy egy sziával le lehet tudni. Ha a másik nem ír vissza 24 órán belül, lehet erre eg ykülön gomb, hogy a másik inaktív és akkor a rendszer exkludálja, mehetsz tovább böngészni.

Ez már részletkérdés ugye, a lényeg itt is csak az, hogy legyen érezhető besézlgetéspróbálkozás.

Magasság... háááátja, értelek. Amúgy nem csak "magasabb" hanem "jóval magasabb" szűrő is lehetne és akkor a 3-5 centis magasságokat kiszűrné. De őszintén nem hajlok a konkrét centik megadása felé, én azt látom nagoyn sokakat elkedvtelenít ez a fajta szűrés, ráadásul sok esetben tényleg értelmetlen.

De ha valaki megcsinálja a felületet, az nálam okosabb lesz, majd kitalál rá valmait, hogy meg is feleljen meg ne is legyen abúzálva a magasság. Egyébként még mindig meg lehet kérdezni ugye:D

A dickpictes meg egyéb vállalhatatlan magatartás szintén jelenthető modinak aztán intézkednek, persze.

6#

Nyilván van olyan, hogy "nem tetszik a kisugárzása". Ezt valahogy óvatosan kell, hogy ne legyen hülyére használva ez, de nyilván esetenként előfordul.

Azzal meg semmi baj, ha neked nem tetszik, másnak meg igen. A kérdés az, hogy neked miért nem tetszik, nem az, hgoy másnak miért nem. Nyilván csak több, hasonló válasz után foglalná össze az AI, nem pedig egyetlen vélemény alapján, így ha neked nem tetszik egyedül a dolog, az nem fogja befolyásolni, ha meg ötbbeknek, az már fejlődési lehetőség.

Ha ráunsz az appra, az nem baj. A tinderrel és társaival pont az a baj, hogy dopaminlökettel odaláncolnak, csak görgetsz mint a facebook feeden agy a félkarú rablón. Nem écl, hogy szórakoztasson az app. Az a cél, hogy párt találj vele.

A bankszámlaadatot ééértem, bár azt ne mondd, hgoy még soha semmilyen honlapnak nem adtad meg a kártyaadataidat. De persze ilyen átjátszós módon is működhet, átirányít simplepayre vagy ilyesmi, de valamilyen azonosítás kell, hogy ne csináljanak kamuprofilokat, ahog ymost Tinderékre.

Illetve van eg yolyan pszichológiai jelenség is, hogy ha valamibe már tettél valamennyi pénzt, akár 500 forintot, akkor ott már elkötelezettebb vagy, hajlandóbb vagy tenni is érte. Ha teljesne ingyen van, akkor nem fogsz vesződni a korlátokkal és inkább mész dopamint durrogtatni. Osztán társat se így, se úgy nem találsz.

De ha nem bankkártya adat, akkor valmai más. Emailcím az kevés azonosításra, abóbl le lehet genrálni akrámennyit nagyon gyorsan. A készülék adatait meg nem kötném hozzá, mert használt készülék esetén szopóágra kerülsz mielőtt egyáltalán regisztrálnál.

ma 14:48
 10/18 A kérdező kommentje:

8, nem az én igényeimről van szó:D De az egyik társkeresős probléma az, hogy mivel a két fél abszolút semmit nem tud egmyásról a képeken kívül, nagoyn gyakran nincs meg a kampó amivel el lehetne indítani egy beszélgetést. Ezért kell bemutatkozás. Meg hogy ne a fénykép legyen a döntő, hanem tényleg kb tudd miféle a másik körvonalakban. Azért 50 szó nem olyan sok.

Még az tkéne valahogy megoldani, hogy elkerüljük azt, hogy valaki mindenkit jobbra húz válogatás nélkül és csak a matchekben válogat. Ez fennakasztja mindenki életét a match-határ miatt, meg egyébként is áttolja a teljes válogatást a másik félre úgy, hogy vlaójában lehet egyáltalán nem is érdekel ki az.

Azaz a match az legyen tényleg match, nem pedig az, hogy alánynak bjeön a fiú, a fiúnak meg mindegy.

ma 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!