Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ezt mondom valakinek(mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondom valakinek(mert rosszul nézett ki korábban): Aggódtam. Ha vakakit kedvelünk akkor jönnek ilyen, és ehhez hasonló érzések. Szetintetek?

Figyelt kérdés
Ez kedves, jól fog neki esni, vagy egyből levágja, hogy odáig vagyok érte?

júl. 19. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem fog neki leesni, hogy odáig vagy érte, de jól fog neki esni.
júl. 19. 18:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt szeretném vele éreztetni, hogy nagyon kedvelem, de valójában odáig vagyok érte, de ezt nem szeretném, hogy tudná
júl. 19. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, hogy tudja, minek akarod éreztetni vele ?

Ha mondjuk írtál neki egy hete és azóta meg sem nézte vagy nem válaszolt, akkor total felesleges lenne ilyet irni neki.

Miért nem akarod, hogy tudja, hogyan érzel?

júl. 19. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

De azért azt ne tedd hozzá, hogy "mert jó szarul néztél ki"😂

Így viszont lehet, nem fogja érteni, hogy miért aggódtál, szóval készülj a kérdésre valami diplomatikus válasszal.

júl. 19. 18:39
 5/14 A kérdező kommentje:

3:azt nem akarom, hogy tudja, hogy beleestem, de azt szeretném ha tudná, hogy kedvelem. Nem mindegy a kettő.

Olyan ciki, ha egyből levágja, én vagyok a nő ráadásul.

júl. 19. 18:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem írni akarom hanem személyesen mondani majd neki.
júl. 19. 18:58
 7/14 A kérdező kommentje:
4:annyit kérdeznék, hogy úgy láttam valami gond van, jól vagy? Vagy csak fáradt voltál, vagy nehezen bírod a meleget, vagy nem volt kedved dolgozni? Ennyi lenne a kérdésem
júl. 19. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:

“Ha ezt mondom valakinek(mert rosszul nézett ki korábban): Aggódtam. “

Az olyan mint ha lerondaznas es hirtelen szep lett valamitol.. tehat mult idoben nem tetszett most meg igen.. nekem ez rosszul esne.

júl. 19. 22:49
 9/14 A kérdező kommentje:
8: neeem, ezt nem mondanám, dehogy, csak ide írtam, hogy érthetőbb legyen a kérdés.
júl. 19. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
9. Vicc volt . Ebben a szituban egyertelmu hogy az egeszsegere gondoltal.
júl. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!