Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ezt mondom valakinek(mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondom valakinek(mert rosszul nézett ki korábban): Aggódtam. Ha vakakit kedvelünk akkor jönnek ilyen, és ehhez hasonló érzések. Szetintetek?

Figyelt kérdés
Ez kedves, jól fog neki esni, vagy egyből levágja, hogy odáig vagyok érte?

2024. júl. 19. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem fog neki leesni, hogy odáig vagy érte, de jól fog neki esni.
2024. júl. 19. 18:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt szeretném vele éreztetni, hogy nagyon kedvelem, de valójában odáig vagyok érte, de ezt nem szeretném, hogy tudná
2024. júl. 19. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, hogy tudja, minek akarod éreztetni vele ?

Ha mondjuk írtál neki egy hete és azóta meg sem nézte vagy nem válaszolt, akkor total felesleges lenne ilyet irni neki.

Miért nem akarod, hogy tudja, hogyan érzel?

2024. júl. 19. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

De azért azt ne tedd hozzá, hogy "mert jó szarul néztél ki"😂

Így viszont lehet, nem fogja érteni, hogy miért aggódtál, szóval készülj a kérdésre valami diplomatikus válasszal.

2024. júl. 19. 18:39
 5/14 A kérdező kommentje:

3:azt nem akarom, hogy tudja, hogy beleestem, de azt szeretném ha tudná, hogy kedvelem. Nem mindegy a kettő.

Olyan ciki, ha egyből levágja, én vagyok a nő ráadásul.

2024. júl. 19. 18:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem írni akarom hanem személyesen mondani majd neki.
2024. júl. 19. 18:58
 7/14 A kérdező kommentje:
4:annyit kérdeznék, hogy úgy láttam valami gond van, jól vagy? Vagy csak fáradt voltál, vagy nehezen bírod a meleget, vagy nem volt kedved dolgozni? Ennyi lenne a kérdésem
2024. júl. 19. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:

“Ha ezt mondom valakinek(mert rosszul nézett ki korábban): Aggódtam. “

Az olyan mint ha lerondaznas es hirtelen szep lett valamitol.. tehat mult idoben nem tetszett most meg igen.. nekem ez rosszul esne.

2024. júl. 19. 22:49
 9/14 A kérdező kommentje:
8: neeem, ezt nem mondanám, dehogy, csak ide írtam, hogy érthetőbb legyen a kérdés.
2024. júl. 19. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
9. Vicc volt . Ebben a szituban egyertelmu hogy az egeszsegere gondoltal.
2024. júl. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!