Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás Fiatalabb nők, összejönnétek olyan pasival aki alantos munkát végez?
Például raktár, bolti eladó, takarító, söfőr.
Olyannal ne gyertek légyszi, hogy igen, ha folyamatosan képzi magát és hasonló hülyeségek, mert az a 0.1%-a azoknak, akik ilyen munkát végeznek.
#31 a bátyád nem kivétel, ezt tisztázzuk. Kivételek alatt olyanokra gondolok, mint valamilyen fogyatékosság, családi problémák, anyagi gondok stb, ami miatt nem tudsz tovább tanulni. És ez nem baj, ha elég okos vagy, elég szorgalmas, én se nézem van-e végzettséged vagy sem. Ezért ne nézzük a kivételeket, mert a kivételek között van olyan, akivel el tudnám képzelni, hogy összekötöm az életemet. A nagy átlaggal viszont sajnos nem.
Ez nyilván sokaknak nem tetszik, ahogy a válaszaim pontozásából is látható, de fogadjuk el, hogy mindenkinek másra van szüksége. Nekem észre és az enyémekhez hasonló ambíciókra. Másoknak a jó lélekre és az egyszerűségre (nyilván nem rossz értelemben). Tiszteletben tartom ezt, csak akkor engem is tiszteletben kéne tartani. Pont ettől jó, hogy az emberek különbözőek- ha mindenki arra vágyna, amire én, hamar elfogynának a férfiak (és ez fordítva is igaz).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!