Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diplomás Fiatalabb nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás Fiatalabb nők, összejönnétek olyan pasival aki alantos munkát végez?

Figyelt kérdés

Például raktár, bolti eladó, takarító, söfőr.

Olyannal ne gyertek légyszi, hogy igen, ha folyamatosan képzi magát és hasonló hülyeségek, mert az a 0.1%-a azoknak, akik ilyen munkát végeznek.

2022. szept. 22. 12:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
75%
#30 Már meg ne haragudj, de mi az, hogy ne a kivételeket nézzük? Ha általánosságban beszélsz akkor bizony nézned kell a kivételeket is és összesítve kell levonnod a végeredményt. Nincs az, hogy a kivételeket leszarom, nem számítanak. Vagyis van. Ezt hívják felszínes véleménynek.
2022. szept. 23. 21:10
 32/66 anonim ***** válasza:
38%

#31 a bátyád nem kivétel, ezt tisztázzuk. Kivételek alatt olyanokra gondolok, mint valamilyen fogyatékosság, családi problémák, anyagi gondok stb, ami miatt nem tudsz tovább tanulni. És ez nem baj, ha elég okos vagy, elég szorgalmas, én se nézem van-e végzettséged vagy sem. Ezért ne nézzük a kivételeket, mert a kivételek között van olyan, akivel el tudnám képzelni, hogy összekötöm az életemet. A nagy átlaggal viszont sajnos nem.

Ez nyilván sokaknak nem tetszik, ahogy a válaszaim pontozásából is látható, de fogadjuk el, hogy mindenkinek másra van szüksége. Nekem észre és az enyémekhez hasonló ambíciókra. Másoknak a jó lélekre és az egyszerűségre (nyilván nem rossz értelemben). Tiszteletben tartom ezt, csak akkor engem is tiszteletben kéne tartani. Pont ettől jó, hogy az emberek különbözőek- ha mindenki arra vágyna, amire én, hamar elfogynának a férfiak (és ez fordítva is igaz).

2022. szept. 23. 22:45
 33/66 anonim ***** válasza:
96%
Ja, és nem haragszom :))
2022. szept. 23. 22:49
 34/66 anonim ***** válasza:
29%
31. Engedd el, az érett ember tudja mi a helyzet. Gondolom 32 egy felszínes felnőtt testbe bújt kisgyerek. Ennyi.
2022. szept. 24. 09:26
 35/66 anonim ***** válasza:
30%
Nálam ez a nulladik szűrő úgyhogy hatalmas nem. Ilyen férfiakkal a beszélgetés is egy kín, sokat társkeresőztem. 24N diplomás
2022. szept. 26. 13:57
 36/66 anonim ***** válasza:
82%
#35 szerintem ez erős általánosítás, persze lehet nagy átlagban igazad van, de a diplomások között is van hülye, és a nem diplomások között is értelmes ember
2022. szept. 26. 14:01
 37/66 anonim ***** válasza:
64%
Igen találkoztam már infantilis diplomással, azt hittem főnyeremény lesz- Lexikális tudása persze jó volt, de attól még lehet valaki kissé éretlen. Egyetemen viszont nem nyitottam egyáltalán, minden fiút túl okosnak gondoltam hozzám képest.
2022. szept. 26. 14:09
 38/66 anonim ***** válasza:
75%
37. Vicces, hogy azt hiszitek hogy csak a végzettség számít. Aztán az ágyban nem tud kielégíteni , mert béna hozzá és nem is érdekli a dolog. Akkor is jó a diplomás? :)
2022. szept. 26. 14:59
 39/66 anonim ***** válasza:
43%
Engem sose érdekelt az ágy és engem nem kell kielégíteni. 24 vagyok és szűz, lehet még aszex is. Szintén 35-ös voltam, de ha mást kérdezel lehet mást fog mondani.
2022. szept. 26. 15:03
 40/66 anonim ***** válasza:
33%
Nem a diploma számít 38as, hanem az ész. A diploma pedig nagy átlagban azt sugallja, hogy az illetőnek van esze. Nekem is ez a nulladik fokmérőm, de nem fogom újra kifejteni.
2022. szept. 26. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!