Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett távolságtartóbb?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút a neten még augusztus végén. Azóta a nap óta minden nap beszéltünk, egyet se hagytunk ki. Megvolt nagyon a szimpátia, izgalmas dolgokról tudtunk beszélni. Szeptemberben találkoztunk először és élőben is teljesen rendben volt minden, második randin moziba mentünk ahol szintén nagyon jól éreztük magunkat. A beszélgetések egyre jobbak lettek, úgy éreztem mintha alakulna valami. Tegnap előtt megbeszéltük hogy átmegyek hozzá, lefeküdtünk többször is és hihetetlen jó volt. Viszont a szex után úgy éreztem megváltozott volna a beszélgetésünk dinamikája. Eddig szinte folyamatosan beszélgettünk, most meg több órás kihagyás van - vagy nem ir. Azt mondta ő is jól érezte magát és reméli kielégitette minden vágyam, határozottan igen volt a válasz és mondtam h hogy szeretném megismételni valamikor. Illetve gondoltam még bepróbálkozom hogy mi lenne ha szerdán vagy pénteken randi napot tarthatnánk de mondta hogy nagyon elfoglalt a héten és pénteken szülinapra megy. Nem látom az okát hogy hazudna mert tudom hogy tényleg elfoglalt. Jelenleg próbálok magabiztosnak tűnni és nem zaklatni, adni neki teret hogy majd a következő lépés az övé legyen. Én megadtam a kezdő lökést hogy szeretnék még vele találkozni és progit is kitaláltam. Igazából ezt a beszélgetés változást nem értem teljesen, annyi mindent beszéltünk hogy miket csináljunk majd még de hűvösebbnek tűnik. Erősen túlgondoló személy vagyok és aggódom hogy valami rosszat csináltam vagy nem tetszett neki de akkor gondolom nem feküdt volna le velem egymás után többször egy este alatt. Szóval most kicsit elbizonytalanodtam mert én szeretnék még vele lenni és a több hónapos ismerkedést nem akarom a kukába dobni. Ilyenkor férfiaknál általános dolog hogy kicsit "visszavonulnak" szexuális együttlét után? Az is lehet hogy én beszélek bele már mindent, meg kombinálok és keresem a hibát hogy biztos én csináltam valamit rosszul. Eléggé magam alatt vagyok, hiányzik.
Hát ez kétesélyes. Vagy tényleg elfoglalt most és majd idővel újra többet beszéltek, illetve találkoztok majd.
Vagy megkapta amit akart, és mivel nem akar komolyabbat tőled, próbál leépíteni finoman. Persze ha majd megint szexet akar, keresni fog újra.
Én nem akarok vészjósló lenni, de te se ok nélkül tetted fel a kérdést. Ha valaki érdekel, keresed a társaságát. Ha van szabad két perced, akkor is. És ugye ez szex előtt meg is volt végig ugye.
Mindenesetre ne telepedj rá, azzal csak rosszabb lenne. Ha nem keres, inkább emelt fővel lépj tovább, mint hogy te pedálozz nála. :)
ma 15:52
2/9 A kérdező kommentje:
Beszéltük igazából hogy FWB-k is lehetünk, nem volt feltétlen a párkapcsolat a célja az ismerkedésnek, ezért is érint furcsán a távolságtartás. (Ettől független én nyitott lennék rá)
Igen-igen ezt próbálom csinálni. Reggel még egy pár szót beszélgettünk is de zaklatni nem akarom úgyhogy most nem irok neki és tovább lépek ha kell. Csak én ezt az egészet még annyira folytatnám:(
ma 16:04
3/9 anonim válasza:
Várd meg, hogy ő jelentkezzen.
Örülj annak, ami eddig volt, ha jó volt. Semmiképp sem a kukába való.
ma 16:29
4/9 anonim válasza:
A pénteki szülinapozást meg azt, hogy elfoglalt azt előtte is említette már vagy csak azután, hogy felhoztad neki, hogy taliznál?
ma 16:30
5/9 anonim válasza:
Szerintem jó döntés, ha nem írsz neki. Sőt, ha keres majd, ne írj neki azonnal, hanem órákkal, akár egy nappal később. Legyél hűvös te is. Ez mindig működik. Légy titokzatos, válts vissza jégkirálynőbe kicsit. Sajnos vagy sem, ez kell a srácoknak. 37 vagyok és nő. Így sikerült hasonló szintű eltávolodásból 8 éves kapcsolatot kihozni:) egy baratnőm ezzel a módszerrel fordított az FWB kapcsolaton odáig, hogy nagy a lmúr és összeházasodtak:) hajrá
ma 16:52
6/9 anonim válasza:
Hogyha alapjáraton lesz ami lesz alapon ismerkedtetek és benyögted neki első együttlét után, hogy szerdán vagy pénteken tartsatok randi napot, ez “baráti” szexkapcsolatnál nem igazán szokás. Lehet nem akar megbántani, hogy ő nem akar kapcsolatot, te meg most ezzel eléggé azt sugallod, hogy ezt te már komolyan kezeled. Mindenképp adj neki időt, hagyd neki leülepedni ezt a dolgot és döntse el mit akar tőled és azt meg úgyis kiderül rövid időn belül.
ma 17:00
7/9 A kérdező kommentje:
4/6 A pénteki szülinapozást nem emlitette de eddig sem beszéltük meg előre kinek milyen programjai lesznek, általában aznap volt a kérdés hogy miujság hogy telik a nap, mit csináltál stb. Az elfoglaltságot meg teljesen elhiszem mert többször mesélte hogy szünetre is van hogy alig tud elmenni az irodában de élvezi hogy ennyi mindent csinál mert szereti és motiváló neki.
5/6 Köszönöm ez pozitiv! Remélem fog jelentkezni:( nagyon kattogok
6/6 Szó szerint neki progi napot irtam, nem randi napot. De sokszor beszéltünk róla hogy elmehetnénk majd csillaglesre, meleg fürdőbe, esti sétákra, filmezés stb szóval ez nekem randis progik de csak itt használtam ezt a szót. Bevallom ezt talán a saját lelkem megnyugtatására kérdeztem tőle, mert ha találkozna velem még az este után akkor nem érezném hogy valamit elrontottam és át is tudnánk beszélni ki mit szeretne
ma 17:14
8/9 anonim válasza:
5 vagyok. Nagyon rápörögsz a srácra. És ezt ő is érzi. Nem szabad ilyet csinálni. Éld az életed, menj edzeni, kirándulni, barátnőzni, olvasni és ne tőle tedd függővé a kedved, mert most egyértelműen látszik, hogy szomorú és kétségbe esett vagy, pedig előtte is volt életed. Ő egy pasi. Akivel még mindig ismerkedtek. Tudod mikortól kell egy pasit komolyan venni? AMikor a halálos ágyán fekszik és te vissza gondolsz arra mennyi mindenen mentetek keresztül. Most így tedd vissza a koronád kérlek, és emeld fel a fejed rendesen. Több vagy te annál, hogy egy sárc miatt így beparázz. Nyuszifül. Ne viccelj már.
ma 17:24
9/9 A kérdező kommentje:
5 Köszönöm ez nagyon jól esik!:( Igyekszem tényleg, az elején is mindig figyelmeztettem magam hogy ne éljem bele magam de úgy tűnik picit mégis sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!