Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Távolságtartó viselkedés/kisug...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távolságtartó viselkedés/kisugárzás gyönyörű nők esetén is elriasztja a férfiakat?

Figyelt kérdés

Van egy friss kapcsolatom egy nővel, mindketten harminc körüliek vagyunk. Amikor bemutattak minket egymásnak, még nagyon visszafogott és tartózkodó volt, de udvarias. Eleinte nem gondoltam, hogy esélyem lehet de ahogy egyre többet beszélgettünk, úgy egyre jobban feloldódott, egyre több biztató jelet adott, végül egy pár lettünk. Nagyon sok szeretetet ad a családjának, a néhány barátnőjének és nekem is. De akik csak látásból ismerik, hűvösnek, távolságtartónak, flegmának gondolják. Utcán, boltban stb teljesen semleges az arca.

Viszont tényleg gyönyörű nő, mindenki felfigyel rá amerre megyünk, még úgy is hogy az öltözködése is egyszerű, farmer póló sportcipő. Férfiak folyamatosan bámulják. A barátnőmben megbízom, a kérdésem csak a többi férfira vonatkozik. Én magam is bátortalan voltam eleinte, de ez csak a saját példám. Mások véleményére is kíváncsi lennék vagy tapasztalataira, hogy ilyen kisugárzás képes-e folyamatosan elbátortalanítani a férfiakat. Akár hasonló nők is írhatnak. Barátnőm szerint nagyon ritkán volt olyan, hogy személyesen odament volna valaki hozzá (szórakozóhelyekre nem nagyon járt), csak nézni szokták.

Köszönöm

34F

2023. szept. 7. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam hasonló típus vagyok, és csak a különösen tökös fickók mernek nálam kezdeményezni. Nagyon sok bók, pozitív visszajelzés érkezik, és nem egyszer hallottam már férfi szájából azt, hogy nem mert eleinte odajönni, mert hűvösnek tűntem. Aki viszont megismer, az jól tudja, hogy az arckifejezés nem jelent semmit, hiszen kifejezetten társasági embernek tartom magamat.
2023. szept. 7. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért más pasik is lehetnek annyira bátrak, hogy próbálkozzanak nála. Ez a hűvös viselkedés még nem garancia semmire.
2023. szept. 7. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is bátortalan vagyok ever. Pont ezért ha kezdek egy lánnyal pl. szórakozóhelyen, mindég meghívom egy pohár alkoholos italra. Utána mindketten feloldódunk és úgy már minden könnyebb. Megjegyzem azt is észrevettem ,hogy pár pohárka után még a zene is sokkal jobbnak tűnik.
2023. szept. 7. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Normalis ferfi nem is probalkozik olyan nonel, aki zart, vagy elutasito viselkedest produkal. Ez nem gyavasag, egyszeruen vannak olyanok, ahol nem falbontassal kezdodik az ismerkedes. Minek strapalna magat az ember egy olyannal, aki egy jeghegybe van zarva? En mindig az elettel teli noket valasztottam.
2023. szept. 7. 16:41
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem igen, sőt még jobban, mint egy "átlagosnál".

Sok igazán szép nőnél azért nem kezdeményeznek sokan, mert egyből elkönyvelik, hogy áhh, velem ő úgyse.

2023. szept. 7. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ilyen nő vagyok. Engem sem szoktak leszólítani, de pl. boltosokkal már többször volt olyan élményem, hogy láttam rajta, hogy eléggé megtetszettem neki. Van amelyik szóvá is tette. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy ez most amiatt van mert annyira unja magát boltosként és minden nővel ezt csinálja vagy tényleg nekem szól.

Utcán vagy egyéb nyilvános helyeken is inkább a nézés szokott lenni, ritkábban egy pár szó mellé, de hogy konkrétan ismerkedni odajött volna valaki olyan nem volt. Vagy nem vettem a lapot 😃

Egy régi kollégám egyszer rákérdezett a semmiből, hogy milyen a viszonyom a párommal és mikor mondtam, hogy jó, akkor csak annyit válaszolt "Kár". Ennyivel letudtuk ezt a témát.

Különben, ha valaki eltalálja a gyenge pontomat (gondolom itt arra, hogy hogyan próbálkozik), az nagyon el tud varázsolni.

2023. szept. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!