Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban miért csak akkor van csók ha szexet akar a másik fél. Miért nincs intimitás és több törődés a párkapcsolatban? Amint megtörtént a szex már egyből távolságtartó a viselkedése. Mint nő több odafigyelésre vágyom.
Nekem minden kapcsolatomban a ffiak csak a kapcsolat elején csókoloznak meg ölelgetnek. Aztán lekorlàtozóddnak ezek a szex köré.
Szerintem is 3#-ban lehet az igazság
*En ugy látom, ha egy ffin mulna, semmilyen intimitás nem lenne a kapcsolatban csak a szex.
Javarészük nem igényli.
Vannak akikkel lehet összebújva aludni ugyan de ennyiben ki is merult
Akkor csak az én párom marslakó? Ő férfi, és folyamatosan bújik, ölelget és csókolózni akar, de nem azért, hogy elindítsa a szexet, hanem csak úgy, mert szeret.
Szerintem ez függ attól is, hogy kinek mi a szeretetnyelve.
Valszeg őt ölelgette az anyukája.
Ez nem azt jelenzi hogy szeret hanem azt hogy minden kapcsolatában ölelgetné a nőjét mert ő ilyen.
Ő még szexkapcsolatban is bújna.
Nem, elmesélte a gyerekkorát, és az anyukáját is ismerem, nem ölelgette soha, mert nem volt a gyerekeire ideje. Szexkapcsolata is volt már, arról is beszéltünk, és ott sem volt semmi érzelem meg ölelgetés, elküldte egyből akció után. Ismerem is a nőt, akivel volt szexkapcsolata, szóval képben vagyok.
Szóval nem, nem talált. Akkor csinálja ezt, ha valakit szeret.
"nem ölelgette soha,"
Vagx nem emlékszik mert a tudatalattiba epult be.
Akit gyerekkorában nem olelgetnek az abszolu nem fog vágyni testi kontaktusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!