Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék. Volt már olyan, hogy azt mondta nem tudna bele szeretni a másikba, de mégis megtörtént idővel?
Ez nagyon fura barátság...
Volt már barátom, akivel késōbb kapcsolat lett (úgy hogy eleinte nem gondoltam volna), de viszont ōt normálisan barátként kezeltem, amikor meg összejöttünk, akkor meg már a kedvesemként.
Ez a csaj elég kétszínūnek tūnik, mégis miért mond ilyeneket, miért szexeltek, ha csak barátok vagytok? Én elég rossz véleménnyel lennék ilyen emberrōl s nem szívesen jönnék össze vele, mert elég komolytalan.
*Ez a csaj elég kétszínūnek tūnik, mégis miért mond ilyeneket, miért szexeltek, ha csak barátok vagytok?
Ez meg egy abszolút kontrollmániás írányítás és vélemény,befolyásolást próbáló vélemény, ráadásul úgy hogy azt sem tudjuk, hogy mi történt.
7 *Ez a csaj elég kétszínūnek tūnik
Ez gondolkodás írányítása. Ezt magyarázgathatod-teljesen felesleges.
Én kívülről láttam már ilyen érdekes "barátságokat". Ha teljesen őszinte véleményt kérsz, akkor olvass tovább.
Szóval ha ez így van ahogy leírtad, akkor valamiért szégyell téged a csaj felvállalni. Viszont jól esik neki amit együtt csináltok egészen addig, amíg nem talál mást, akit majd nem szégyell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!