Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanácsot kérnék. Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérnék. Volt már olyan, hogy azt mondta nem tudna bele szeretni a másikba, de mégis megtörtént idővel?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni, hogy van egy lány, aki barátnak tart, én többet érzek, ezt tudja is. Szeret és fontos vagyok neki, tetszem is neki, boldoggá tudom tenni, biztonságban érzi magát mellettem, szeret velem lenni, beszélgetni, a szexel sem volt semmi probléma( párszor volt). Ezeket mind ő mondta, amiket leírtam.

2020. júl. 25. 09:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Mire kérsz tanácsot amikor magad se tudod leírni a valóságot normálisan?
2020. júl. 25. 09:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyon fura barátság...

Volt már barátom, akivel késōbb kapcsolat lett (úgy hogy eleinte nem gondoltam volna), de viszont ōt normálisan barátként kezeltem, amikor meg összejöttünk, akkor meg már a kedvesemként.

Ez a csaj elég kétszínūnek tūnik, mégis miért mond ilyeneket, miért szexeltek, ha csak barátok vagytok? Én elég rossz véleménnyel lennék ilyen emberrōl s nem szívesen jönnék össze vele, mert elég komolytalan.

2020. júl. 25. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
1+ Párkapcsolatban voltatok már előtte a jelenlegi helyzet előtt ?
2020. júl. 25. 09:16
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

*Ez a csaj elég kétszínūnek tūnik, mégis miért mond ilyeneket, miért szexeltek, ha csak barátok vagytok?

Ez meg egy abszolút kontrollmániás írányítás és vélemény,befolyásolást próbáló vélemény, ráadásul úgy hogy azt sem tudjuk, hogy mi történt.

2020. júl. 25. 09:18
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 Miért? Annyit mondtam, hogy kétszínūnek TŪNIK számomra, nem tudhatom hogy milyen, csupán a leírás alapján annak tūnt. Meg hozzátettem egy kérdést, ebben mi az abszolút kontrollmániás?
2020. júl. 25. 09:32
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
5 Egyértelmű manipulálása volt a szándékod a másik embernek. Ott volt rejtve benne, feleslegesen tagadod. Eszközként használtad a manipulációt. Lehetett érezni, azért léptem közbe.
2020. júl. 25. 09:34
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
#6 Mégis mivel manipuláltam? Leírtam a véleményem, én nem vennék részt ilyen kapcsolatban. Ahhoz semmi közöm, hogy a kérdezō mit csinál.
2020. júl. 25. 09:37
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

7 *Ez a csaj elég kétszínūnek tūnik

Ez gondolkodás írányítása. Ezt magyarázgathatod-teljesen felesleges.

2020. júl. 25. 09:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Én kívülről láttam már ilyen érdekes "barátságokat". Ha teljesen őszinte véleményt kérsz, akkor olvass tovább.

Szóval ha ez így van ahogy leírtad, akkor valamiért szégyell téged a csaj felvállalni. Viszont jól esik neki amit együtt csináltok egészen addig, amíg nem talál mást, akit majd nem szégyell.

2020. júl. 25. 10:00
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
9 Itt a kövi manipuláció.
2020. júl. 25. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!