Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék. Volt már olyan, hogy azt mondta nem tudna bele szeretni a másikba, de mégis megtörtént idővel?
Én azt éreztem, hogy meg tudnék mellette öregedni is.
De nem tudtam belészeretni soha és szakítottam. Szerinte élveztem a szexet vele. Igazából katasztrófa volt és csak nyűglődés az is.
Mi 14 évesen ismerkedtünk meg. 18 évesen a párom szülinapi buliján kavartunk először kicsit piásan. Fél évig összejártunk szexelni, párom nem akart ennél többet, azt mondta nem szeretne kapcsolatot velem, tönkretenné a barátságunkat és nem tud rám úgy tekinteni, mint egy társra. Én közöltem vele, hogy a barátságunknak már amiatt vége van amúgyis, mert én többet érzek már iránta. Itt lezártuk a kavarást és a találkozgatást. Körülbelül 1 hónap telt el amikor megjelent nálunk és szerelmet vallott. Reszketett konkrétan úgy félt, alig tudott beszélni.
Tehát 19 évesen végül összejöttünk, ennek már 2 éve, most költöztünk össze és minden szuper. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!