Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanácsot kérnék. Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérnék. Volt már olyan, hogy azt mondta nem tudna bele szeretni a másikba, de mégis megtörtént idővel?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni, hogy van egy lány, aki barátnak tart, én többet érzek, ezt tudja is. Szeret és fontos vagyok neki, tetszem is neki, boldoggá tudom tenni, biztonságban érzi magát mellettem, szeret velem lenni, beszélgetni, a szexel sem volt semmi probléma( párszor volt). Ezeket mind ő mondta, amiket leírtam.

2020. júl. 25. 09:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen volt.
2020. júl. 25. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
9 Szerinted minden manipuláció, ami nem pozitív megerősítés? Nem visszhangot kért a kérdező, hanem véleményt.
2020. júl. 25. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt éreztem, hogy meg tudnék mellette öregedni is.

De nem tudtam belészeretni soha és szakítottam. Szerinte élveztem a szexet vele. Igazából katasztrófa volt és csak nyűglődés az is.

2020. júl. 25. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi 14 évesen ismerkedtünk meg. 18 évesen a párom szülinapi buliján kavartunk először kicsit piásan. Fél évig összejártunk szexelni, párom nem akart ennél többet, azt mondta nem szeretne kapcsolatot velem, tönkretenné a barátságunkat és nem tud rám úgy tekinteni, mint egy társra. Én közöltem vele, hogy a barátságunknak már amiatt vége van amúgyis, mert én többet érzek már iránta. Itt lezártuk a kavarást és a találkozgatást. Körülbelül 1 hónap telt el amikor megjelent nálunk és szerelmet vallott. Reszketett konkrétan úgy félt, alig tudott beszélni.

Tehát 19 évesen végül összejöttünk, ennek már 2 éve, most költöztünk össze és minden szuper. :)

2020. júl. 28. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Valamiért mégse veled akar lenni. A szerelmet nem tudjuk irányítani, ha eddig nem szeretett beléd, szerintem már nem fog. Minden téren közel kerültetek egymáshoz, és mégse ment. Tudom, hogy nehéz, de el kell ilyenkor engedni, ha nem akarod vesztegetni az idődet.
2020. szept. 18. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!