Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? Feloldott de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Feloldott de nem ir? Meg se nyit?

Figyelt kérdés
Az exem fel evvel a szakitas utan most feloldott messengeren de nem ir. Vartam egy hetet es irtam neki h miert oldott fel de nem is nyitja meg. Regen ameddig egyutt voltunk es osszevesztunk is gyakran tiltott le de konkret konyorogni kellett h oldjon fel. Nem ertem ennek mi ertelme volt? Minden seb ugy feltepodott nalam ettol mintha megint kidobtak volna…

ma 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Túl tette magát rajtad.
ma 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem en votam
ma 00:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Tiltsd le te...gond sehol.
ma 02:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy feloldott, de mellé meg korlátozva vagy, tehát a kéretlen üzenetek közé megy amit írtál. Nekem is van ilyen tudathasadásos exem, mert nincs rá jobb szó. Sokáig próbáltam visszaszerezni. Egyik nap telefonon beszéltünk, és megbeszéltük, hogy másnap folytatjuk, erre következő nap, meg fel se veszi a telefont, az üzenetemet se olvasta el napokon keresztül, és mikor szóvá tettem, akkor még neki állt feljebb. Engedd el, mert csak neked lesz rosszabb.
ma 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!