Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem 4 hónap után feloldotta a tiltást rólam facebook-on, még érdekelhetem? Vagy miért csinálta?
Szólni nem szól,és nem is köszön ugyanúgy viselkedik,mint eddig.
Soha nem tudtam vele megbeszélni.hogy miért hagyott el,hirtelen történt,és szó nélkül tette,letiltott Viber-ről,Facebook-ról,az sms-re nem válaszolt,ennek már lassan 5 hónapja,és én ha elfogadni nem is tudtam,de beletörődtem ebbe a helyzetbe.
A napokban néztem a régebbi üzeneteket ismét,és észrevettem,hogy feloldotta a tiltást,de múlt héten még rajtam volt.
Nagyon örültem neki,de nem értem miért tette,mert nem írt,én pedig biztos nem fogok.
Szerintetek?
Kislány gondolj már bele! Azért tette, mert szerintem, úgy gondolja, hogy ennyi idő alatt már túl tetted magad a dolgokon, lezártad a múltat, plusz ő is így gondolja, csak magára nézve.
Ne reménykedj semmiben! Az ex = tabu!
De azt azért el kell hogy ismerjem, hogy elég genyó dolog volt tőle nem megbeszélni veled a dolgokat.
Ebből is látszik, hogy kár az ilyen egyénekre egy percet is pazarolni, mert nem értek meg, ezért az emberi kapcsolataikra is nagy ívben tesznek.
#1 jól mondja,az ilyen alakokra kár időt fordítani,bár nem ismerjük a részleteket,szal lehet nem véletlenül tiltott mindenhonnan, de ez,hogy még csak nem is szólt,elég gusztustalan.
Feloldotta?
És?
Addig sóvárogsz utána...ez a legjobb út ahhoz,hogy hagyjad magad kihasználni.
Felejtsd el az embert,annak vége van!
Egy teória:
Ha egyik percről a másikra otthagyott, akkor szerintem valamiért megharagudott rád. És pont annyira tart óvodás szinten, hogy ne közölje veled a miérteket, csak sértetten, duzzogva elvonuljon. Most már túltette magát ezen valamennyire, ezért feloldott, de még jólesik játszania a sértődött dedóst.
A helyedben nem foglalkoznék vele.
A kapcsolatunk csak 3 hónapig tartott,én teljes szívemből szerettem,és azt hittem,hogy ő is szeret,vagy legalábbis fontos vagyok neki valamelyest,mert hetente volt,hogy 2x is eljött,mert 50 km-re lakott tőlem.
Ő sosem engedte,hogy én menjek hozzá.
3 hónap alatt sosem volt egyetlen vitánk sem,nagyon jól megvoltunk,de azon a bizonyos estén először (mint kiderült-utoljára is) összevitatkoztunk egy butaságon,és egyetlen szó és csók nélkül otthagyott,azután többé nem szólt hozzám.
Én próbáltam beszélni vele,de személyesen nem akart,és mindenhonnan tiltott.
Nagyon nehezen zártam le ezt magamban,mivel az okot a mai napig nem tudom.
Hozzáteszem,hogy míg én 28 éves nő vagyok,ő 41 éves férfi.
Csak meglepett,hogy feloldott,de én nem fogok neki írni.
"Ő sosem engedte,hogy én menjek hozzá."
Na vajon miért nem engedte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!