Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinál így? Érdekelhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál így? Érdekelhetem őt? Szimplán csak érdeklődik vagy itt többről van szó?

Figyelt kérdés

Ex csajom elkezdett keresni engem miután én őt nem.Azóta kisebb meg szakításokkal szintén hol ír hol nem az az nem folyamatosan keres.Van h én nem is keresem őt de ő ezek ellenére is keres.

Álltalában jol el beszélgetünk.

2016. jan. 1. 22:05
 1/6 anonim válasza:
Szerintem érdekeled.Amm...ki szakított kivel?Mert ha te vele akkor simán lehet,hogy még nem lépett túl rajtad
2016. jan. 2. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a érdekes h egyszerűen csak vége lett egyik fél se mondta ki h kész itt vége.

Ő nem keresett én se őt.Így végül én fel szívodtam.Azöta kisebb szünetek között keres ami az jelenti h nem folyamatosan van h két nap mulva van h egy hét után ír rám.

2016. jan. 2. 15:23
 3/6 anonim válasza:
Most neztem hogy valaszoltal.Szerintem tetszhetsz neki csak lehet h latta h elhidegulsz tole es mar nem erdekel annyira ezert elment. De lehet h nem lepett tul rajtad. Vagy csak ragaszkodik hozzad az is lehet. De a valaszom utan mar eltelt egy kis ido. Mi tortent?
2016. márc. 5. 20:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos semmi jó nem történt.

Megint nem beszélünk.

Rá tértem az újra kezdésre de jött mindenféle kifogàssal.

Jött h bánja mar h nem maradt velem meg amiket eddig tettem érte nagyon jol esett neki.Meg h szüksége van rám.De még se akar velem lenni.Csak barátságot.De en nem tudok az lenni neki.Igy végül én tovább álltam nem keresem őt.Egyszerűen nem jutunk előrébb.Talán majd keres.És talán jót tesz nekünk ez a szünet.

2016. márc. 7. 12:29
 5/6 anonim válasza:
Hát mindenesetre hajrá.Ha ez nem jön össze akkor majd összejön valaki mással. :) Amugy hány évesek vagytok?
2016. márc. 7. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Mással nem igen menne prbóbáltam

Ő 18 én 27

2016. márc. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!