Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdeklődik még mindig?
Mielőtt vége lett volna, szó esett arról, hogy nincsenek köztünk érzelmek, egyikőnk részéről se. Aztán erre a beszélgetésre pár nap múlva mondtam, hogy legyen vége, mert így beláttam, hogy nincs értelme. És komolyan mondom nem tudom, hogy lehettünk együtt így egy évig. Később visszahallottam, hogy azt mondta valakinek, hogy megunt és egy sznob kategóriájú, fiatal, plázacica csaj kellene neki. Na erre fel, nem gondolkodtam, képbe jött egy másik srác, akivel elmentem randizni. De az exnek a fülébe jutott, hogy randiztam, és még kérdőre vont, hogy ki az a másik srác, mit akar, hogy néz ki, meg ilyen tök személyes dolgok és hogy van e értelme, hogy vele találkozok, meg volt e valami köztünk és hogy ezt mondjam el őszintén. Mióta vége lett szinte 3 naponta ír, hogy mi van velem, tudni akar mindent mint azelőtt. Nagyon ellentmondásos a viselkedése, van hogy barátnőmtől puhatolózik, hogy mi van velem. Úgy érzem nem is tudnék benne bízni, mert annyira kettős személyiség...pedig huszonéves a srác.
Ez miért van szerintetek? Féltékeny vagy csak kíváncsi? Miért keres még ennyit, ha tényleg nincsenek érzelmek? Nem talált senkit még magának és próbál "megtartani" a későbbiekben? Pedig annyi lány lesz az ismerőse facebookon (naponta 5-10), és látom, hogy instagramon is követ elég sokat.
Mit tennétek? Felhoznátok, hogy beszéljük át újból vagy hagynátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!