Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan nektek, hogy valaki, akit nagyon szerettetek letiltott facebookon, de később feloldotta?
Nálam volt olyan hogy szerettem valakit és töröltem mert nem volt viszonzott. 😕
Aztán megbékéltem vele vagy tovább etettem magamat hazugsággal és újra bejelöltem. Legalább így közel van hozzám. Láthatom az arcát, a mosolyát... Őt! 🙂
Hát, hogy nagyon szeretett volna, abban kételkedek, de én már tiltottam le és aztán feloldottam a tiltást.
Szerintem az szokott tiltani, aki nagyon szeret (hacsak nem zaklatod, mert akkor nyilván csak meg akar szabadulni a zaklatástól).
Abban bíztam, hogy félreértettem valamit, ezért oldottam fel. De nem értettem félre, így hát ismerősnek nem jelöltem vissza.
Így viszont sajnos simán küldhet üzenetet is.
Végül letiltottam, mert így nem tudok tőle elszakadni. Ismerem magam annyira, hogy tudom, ezt a tiltást már soha többé nem fogom feloldani. Ha térden állva kérne bocsánatot, akkor talán. De az esélyét soha többé nem adom meg annak, hogy utánam nyúljon.
Most az következik, hogy egyik farokról a másik farokra fogok menni. Ha kell, férjhez is megyek. Visszakapja azt, amit velem művelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!