Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messengeren letiltott most meg írt nekem máshol ahelyett hogy feloldott volna. Mire utal ez?
Figyelt kérdés
Nem ertem miert nem oldott fel es miert nem messengeren irt, mindig ott beszeltunk. Miert masik helyen ir nekem, olyan mintha azt akarna erezni hogy rajta all beszelunk e vagy sem es o diktalja az iramot.ma 15:15
1/4 anonim válasza:
Ez így van. Mi a kérdés? Nem érdekled ennyi.
2/4 anonim válasza:
Miért tiltott le?
Ehhez képest mit írt? Csak mert nyilván oka volt rá, de azt mi nem tudhatjuk.
Ez párkapcsolat (volt)?
3/4 anonim válasza:
Én egy exemre írtam rá Skype-on, mert a Messenger megjegyzi ugye az üzenetet, a Skype meg eltüntetni, vagy legalábbis akkor így volt. Nekem meg akkor már volt barátom, de egy valamit még meg akartam vele beszélni és ezt az utat választottam.
4/4 anonim válasza:
Volt hogy ott tiltottam erre itt írtam neki. Egyszerűen ehhez a felülethez nem társult kép, emlékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!