Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban miért csak akkor van csók ha szexet akar a másik fél. Miért nincs intimitás és több törődés a párkapcsolatban? Amint megtörtént a szex már egyből távolságtartó a viselkedése. Mint nő több odafigyelésre vágyom.
"Akit gyerekkorában nem olelgetnek az abszolu nem fog vágyni testi kontaktusra."
De. Mekkora ostobaság ilyet kijelenteni.
Engem anyukám nem ölelgetett. A húgom ugyanolyan rideg lett. Én meg olyan vagyok, mint egy szeretetéhes kismacska.
Az intézetisek pl kimondottan kötődési zavarosak is felnőve.
Számtalan tanulmány van anya gyerek kapcsolat hatásárol a felnottkorra. Ne menj már szemben a gyermeklélektannal pszichologiával amik ráadásul megalapozottak is.
Majomkiserlet pl a Mèrei Ferenc Binét Ágnes Gyermeklélektan. (Anyátol elszakitott majom nevelése es hatása)
Óvonőknek is kotelezo egy rakat ilyen olvasmány suliban
Valamint ha egy csecsemo az elso 3 honapon belul nem kap ölelést egy életre meg lesz belül TUDATALATTIBAN pecsételve. 4.hónapban már hiába potolják felnottem ki fognak jonni rajta a bajok.
Nem kútfőből ez sem.
Valószínű sosem szeretett igazán.
Mosok főzök takarítok dolgozom gyereket nevelek. Sosem éreztem hogy egy büszke ember mellettem hogy én lehetek a párja.
Mindig a háttérben maradtam.
Az expasim ugyanilyen volt. Csak szex közben volt csók, bújas, ölelés, utána meg pofavágás, fintor, sóhajok, hogy ne már, mert melegem van... Egy igazi önző, harsány, egoista ember, nem hozzám való.
A mostani pasim egy álom. Folyamatosan csókolózunk szinte, ölelkezünk, összebújunk, simogat. Persze azért is turbékolunk ennyit, mert friss kapcsolat, de ő teljesen más. Mellette nőnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!