Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nem túl jól sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem túl jól sikerült netes randi feltétlenül az ismerkedés végét jelenti?

Figyelt kérdés

Első találkozó, rövid netes levelezés után. A lány nagyon jól néz ki, nem dögös, de nagyon szép, papíron az eseted. Tegyük fel, hogy a lány is így érez.

Kellemesnek mondható, de nem túl izgalmas beszélgetés, nulla flört, kb. az időjárásról, munkáról, hobbikról, tipikus klisés ismerkedős témákról beszélgettek. De annyi azért kiderül, hogy papíron szinte tökéletesen összeilletek. Célok, szokások, érdeklődési kör, stb.

Mégis hiányzik valami, a szikra.

Viszont mindketten inkább zárkózott, nehezen megnyíló emberek vagytok, akiknek idő kell, hogy igazán feloldódjanak. Hacsak a másik fél nem egy nagyon laza, nyitott személyiség, egy, de még 2, 3 találkozó alatt sem tudtok megnyílni. Két ilyen ember csak úgy tud összejönni, ha hosszú időt tölt el egymással pl. barátként, vagy kollégaként. De mi neten ismerkedtünk és csak egy lövésünk van!

Mi a teendő ilyen esetben? Érdemes ezen gondolkozni, vagy jobb elengedni.

Megjegyzem, hogy 10-ből 9 nővel való találkozó esetén még ennyi "vonzalmat" sem értek. És ez elkeserítő...

33F

2022. szept. 20. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Én nem agyalnék a helyedben ennyit rajta.

Minden kapcsolatban annyi van, amennyi.

Ha összejött vele 3 randi, -ahogy írtad is-, akkor annak úgy kellett lennie. Valami miatt mégiscsak találkoztatok.

A megérzéseidre hagyatkozz. Ha úgy hozza a sors, megbeszéltek egy következő randit. Vagy nem.

Nem kell ilyeneken agyalni 3 randi után hogy jaaaj most mi legyen vele, micsináljak, megmondjam neki hogy vége? (ami még el sem kezdődött)

Ki vagy te is égve, az a helyzet, ez ellen már nincs mit tenni.

Divat lett kihajigálni mindenkit hogy ez se jó az se jó, meg amaz sem.

Ami nem megy nem kell erőltetni, de pont azt kell erőltetni, tenni érte hogy menjen. Ha úgy se megy, akkor lehet hagyni a fenébe hogy akkor ebbe ennyi volt.

2022. szept. 20. 21:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Ja nem, egyszer találkoztunk csak. Kérdés, hogy érdemes-e elhívni megint, egy újabb unalmas, talán kicsit jobb beszélgetésre? (Jó esellyel amúgy visszautasítana, már ő is több mint egy éve próbál neten ismerkedni sikertelenül, ebből gondolom és látszik is rajta, hogy zárkózott. Pedig amúgy egy jó csaj.)

Azért kérdem, mert eddig akárhány nővel találkoztam mostanában netről, mindenhol ugyanez a tapasztalat és tartok attól, hogy bennem van a hiba.

2022. szept. 20. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék a dolognak még egy esélyt lagalább, aztán meglátjátok, hogyan tovább, érdemes-e folytatni. A szikra túlértékelt szerintem. Én is írhattam volna ezt a sztorit, nagyon hasonló a mi megismerkedésünkhöz a párommal. Én sem éreztem semmiféle szikrát az elején, mégis jól éreztem magam minden találkozón, fokozatosan szerettem bele a ma már vőlegényembe :) Én azt mondom, ne add fel.
2022. szept. 20. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:

"Viszont mindketten inkább zárkózott, nehezen megnyíló emberek vagytok, akiknek idő kell, hogy igazán feloldódjanak."

Nem írtad, hogy a randi milyen körülmények között volt. Az nem jó, hogyha a randi átcsap ilyen interjúztatásba. Én azt tanácsolom, hogyha úgy döntesz, hogy lesz második randi, akkor az legyen valamilyen programmal egybekötve, ahol mindketten fel tudtok szabadulni.

"Többet megtudhatsz másokról egy óra játékkal, mint egy év beszélgetés alatt."

És ha jó a program, mindketten fel tudtok szabadulni, akkor lesz szikra is. Remélhetőleg.

2022. szept. 20. 23:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Mivel pont most vagyok túl egy baromi gáz randin (konkrétan minden el lett cseszve, amit el lehet), és még mindig keressük egymást és továbbra is megvan a vonzalom köztünk, ezért azt mondanám, hogy attól még nyugodtan folytathatjátok, csak mert ez most nem jött össze.
2022. szept. 21. 00:41
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem se érdemes feladni, első találkozás alkalmával a lány kijelentette, hogy csak barátok, a második találkozón már azt mondta, gondolkodik, és mivel igen visszahúzódó, mostanában keveset beszélünk, de nagyon értékeli hogy még mindig kitartok mellette, szóval még nincs minden veszve :)
2022. szept. 21. 05:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Minden randi más, de az azért nem túl jó ha egyikőtök sem tud ellazulni, sőt akár még gyanús is lehet, mert például a volt pasijára gondol, akin még nincs túl. Sajnos én is így jártam most 2 hét elég intenzív chatelés, meg volt, hogy naponta 1.5-3 óra telefonálás után találkoztunk, és elég laposra sikerült, néha még el is sírta magát, egy elvesztett tesója miatt. Aztán csak másnap vallotta be, hogy nincs meg a szikra, és még a volt pasiját szereti, csak remélte, hogy ez átfordul felém. Találkoztunk még kétszer, és a második egész jól sikerült, de a harmadikon ismét ilyen bőgős hangulatban volt végig, de már a pasiját emlegette, azon sajnálkozott, így befejeztük.

Szóval kérdező, vagy kapd össze magad, és pörgesd fel a beszélgetést, vagy hagyd a fenébe a csajt

2022. szept. 21. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen volt az első randi. Én pont nem voltam hangulatban, a srác izgult. Augusztustól a srác a férjem
2022. szept. 21. 08:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen randim volt, a csaj nem érezte a kémiát. Ezek màr sajnos nem várnak 2,3 randit pedig kellene.
2022. szept. 21. 08:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Nem számítok semmi jóra a folytatásból, mert nem vagyok benne biztos, hogy összeillünk. Ő elég merev, rendszeretőnek tűnik, én is szeretem a rendet, de hajlamos vagyok a "bolondozásra". Általábam mondog az ilyen kicsit kattant, sőt, kocka+kattant nőkkel jövök ki igazán jól. Viszont belőlük hiányzik az a kifonomultság, ami ebben a lányban megvan. És ez egy nagyon szép, aranyos lány, aki csak a visszafogottsága miatt nem nevezhető vonzónak. Talán elő lehet belőle csalogatni a lazább oldalát, ha van neki. Csak az a baj, hogy belőlem is csak akkor jön elő, ha a másik vevő rá...
2022. szept. 21. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!