Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy tetszett nektek valaki, de mégis kerültétek?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka?2023. aug. 18. 14:08
3/29 anonim válasza:
Az, hogy testileg ugyan tetszett, de személyiségre legalább annyira nem.
4/29 anonim válasza:
igen, kiskamasz koromban, amikor már attól is összefostam magam, ha az illető visszaköszönt
5/29 anonim válasza:
Csak ez volt. Tudtam, vagy valahogy a tudtomra volt adva, hogy esélytelen a dolog.
6/29 anonim válasza:
Tetszik, de nem ismerjük egymást annyira. Amikor tudom, hogy szabad a pálya, mert nincs senkije, nem támadom le. Egy nőtől is ugyanúgy elvárnám a kezdeményezést, különben ha egyirányú a közeledés, az azt jelenti számomra, hogy nem tetszem neki annyira. Ha egy férfi megkérdezi mit csinálsz hétvégén stb, már egy jó beszélgetés indító. De ha nem keresi a társaságomat és érdeklődik anélkül, hogy én lépnék oda hozzá, akkor felejtős. azért azt hozzátenném, hogy nem vagyok csajozógép, de azt ne mondjátok nekem, hogy a 20. körnél, már belém esik, mert érdeklődtem a dolgairól.
7/29 anonim válasza:
Igen, ha tetszik, de párkapcsolatot nem tudok elképzelni vele
8/29 anonim válasza:
Én minden esetben így cselekszem. Van egy alapbetegségem, ami miatt nem szeretnék a másiknak rosszat, azaz, hogy átkozza a napot, hogy megismer, így inkább elengedem az embereket magam körül.
9/29 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szomorú hozzáállás, utolsó. Hagyd, hogy magad megismertetni másokkal.
2023. aug. 18. 16:11
10/29 anonim válasza:
Mert párkapcsolatban volt/van és játszadozott az érzéseimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!