Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan, hogy tetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy tetszett nektek valaki, de mégis kerültétek?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?

2023. aug. 18. 14:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
20. Látja ám kis lány.
2023. aug. 27. 16:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jelenleg is van. Csak álmodozni szoktam róla. Esélytelen lenne, mert fiatalabb is és nem vagyunk egy súlycsoportban. Kollégák vagyunk és neki másik kolléganőnk tetszik. Így kerülöm.
2023. aug. 27. 20:33
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
21, honnan veszed, hogy kislány? Ja, amúgy kislányt egybeírják. Ahogy a kisfiút is...
2023. aug. 27. 22:00
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
23. Nem ok magyarszku.
2023. aug. 27. 22:02
 25/29 anonim ***** válasza:
95%
Volt. Ilyenkor általában a belső tulajdonságokkal, személyiséggel, érzelmi érettséggel stb van probléma, amiért inkább véletlenül se akarok semmibe belebonyolódni vele.
2023. aug. 27. 23:44
 26/29 anonim ***** válasza:
3%
25. Aztán egy másik photsfejjel meg lefekudtok.
2023. aug. 28. 08:27
 27/29 anonim ***** válasza:
97%

Mindenki magából indul ki

2023. aug. 28. 10:07
 28/29 A kérdező kommentje:
#25 Úgy érted, hogy a másik felet tartod éretlennek és úgy látod, hogy nem áll készen egy kapcsolatra és ezért nem akarsz belebonyolódni vagy saját magad mész keresztül ilyen perióduson, ami miatt végső soron nem szeretnél kapcsolatot és ezért kerülöd?
2023. aug. 28. 11:01
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

19-es!

Volt nekem egy remek barátnőm. Paralízises volt. Művelt, mindig derűs, jó humorú lány volt. A szülei divatosan, elegánsan öltöztették. Jó társalgó volt, szinte mindig a középpontban. A szülei úgy nevelték, hogy a sántasága adottság, de a személyisége a fontos. Tanuljon, képezze magát, válogassa meg a barátait. Mindenhova vitték, komoly és rock koncertre, táncolt is a maga módján, ízlésesen, helyben.

Én meg vékony, csinos lány voltam, nehezen nyíltam meg, jól táncoltam, engem is csinosan öltöztettek, stb.

Szinte mindig őt választották a kiszemelt fiúk, és nem engem.

Csuda jóképű srác vette el. 4 okos, szép gyerekük van.

2023. aug. 28. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!