Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől lett távolságtartóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lett távolságtartóbb?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút a neten még augusztus végén. Azóta a nap óta minden nap beszéltünk, egyet se hagytunk ki. Megvolt nagyon a szimpátia, izgalmas dolgokról tudtunk beszélni. Szeptemberben találkoztunk először és élőben is teljesen rendben volt minden, második randin moziba mentünk ahol szintén nagyon jól éreztük magunkat. A beszélgetések egyre jobbak lettek, úgy éreztem mintha alakulna valami. Tegnap előtt megbeszéltük hogy átmegyek hozzá, lefeküdtünk többször is és hihetetlen jó volt. Viszont a szex után úgy éreztem megváltozott volna a beszélgetésünk dinamikája. Eddig szinte folyamatosan beszélgettünk, most meg több órás kihagyás van - vagy nem ir. Azt mondta ő is jól érezte magát és reméli kielégitette minden vágyam, határozottan igen volt a válasz és mondtam h hogy szeretném megismételni valamikor. Illetve gondoltam még bepróbálkozom hogy mi lenne ha szerdán vagy pénteken randi napot tarthatnánk de mondta hogy nagyon elfoglalt a héten és pénteken szülinapra megy. Nem látom az okát hogy hazudna mert tudom hogy tényleg elfoglalt. Jelenleg próbálok magabiztosnak tűnni és nem zaklatni, adni neki teret hogy majd a következő lépés az övé legyen. Én megadtam a kezdő lökést hogy szeretnék még vele találkozni és progit is kitaláltam. Igazából ezt a beszélgetés változást nem értem teljesen, annyi mindent beszéltünk hogy miket csináljunk majd még de hűvösebbnek tűnik. Erősen túlgondoló személy vagyok és aggódom hogy valami rosszat csináltam vagy nem tetszett neki de akkor gondolom nem feküdt volna le velem egymás után többször egy este alatt. Szóval most kicsit elbizonytalanodtam mert én szeretnék még vele lenni és a több hónapos ismerkedést nem akarom a kukába dobni. Ilyenkor férfiaknál általános dolog hogy kicsit "visszavonulnak" szexuális együttlét után? Az is lehet hogy én beszélek bele már mindent, meg kombinálok és keresem a hibát hogy biztos én csináltam valamit rosszul. Eléggé magam alatt vagyok, hiányzik.

#szex #távolságtartóbb
nov. 18. 15:45
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Ne kérdezz rá. Tudattad már vele, hogy te még találkoznál vele, neki kell lépnie.
nov. 19. 14:25
 32/51 anonim ***** válasza:
27-es vagyok, sajnos én is így jártam még októberben. Minden flottul ment egészen addig amíg le nem feküdtem vele. Nem ugyanaz a pasi? Andrásnak hívják.Én ráírtam de nem nagyon válaszolt. Vártam 2 napot aztán megírtam, hogy részemről ennyi volt mert látom, hogy ennek így nincs jövője
nov. 19. 14:51
 33/51 A kérdező kommentje:

30 Igazad van:( nem gondoltam hogy így fogok érezni amíg ez megnem történt. Addig én is úgy voltam vele hogy folytatódik az este után is minden ugyanúgy mint eddig és kialakul majd valami, nem vettem komolyan. De észre se vettem hogy közben így elkezdett tetszeni..

Szörnyű ez az érzés. Eddig olyan jó volt minden de tök hülye vagyok.

Köszönöm azért a vigasz szavakat, igyekszem erőt meríteni belőle és tudom hogy igazad van.. szívesen kikapcsolnám az érzéseimet.

27 Ahh jesszus sajnálom:( nem, őt nem Andrásnak hívják. És te hogy vagy azóta? Történt utána még valami vagy ez így ennyi volt?

nov. 19. 15:20
 34/51 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is volt egy hasonló eset. Bár szerencsére bennem sem hagyott nyomot a srác, így annyira nem is bántam h annyiban maradt. A lényeg h ugyanígy egész napokat beszélgettünk, randiztunk egy párszor. Megtörtént a szex, ami kissé szerencsétlenre sikeredett. Majd másnap éreztem, h megváltozott a légkör. Két nap múlva rákérdeztem, mivel nem keresett úgy, h mi a helyzet kettönkkel. Majd jött ilyen béna kifogás szerű hablaty szöveg, és ott le is zártuk inkább. Tiltottam mindenhonnan, h késöbb még véletlenül se bukkanjon fel. :D
nov. 19. 15:31
 35/51 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy vagy hülye! Mondtam, hogy ne hibáztasd magad. Nincs baj azzal, hogy benned megmozdult valami, ne szégyelld! A lényeg, hogy ne fuss utána, ne írogass neki, ne ajánlgass neki programokat. Hidd el, ő nagyon jól tudja hol találhat meg téged.

Amúgy mondott valamit, hogy ő mit szeretne úgy alapjáraton?

nov. 19. 15:33
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
NE keresd meg! Neki kell lépnie! Ha érdekelnéd, keresni fog, amúgy meg ne alázd meg magad azzal, hogy a szülinapodon is még te könyörgöd magadhoz őt! És szerintem tanuld meg, hogy a nők szex után kötődési hormonnal telítődnek el, hiába akarod játszani a nagy egyedülállót, hát sajnálom, nem pont ilyen a testünk. Máskor amúgy is rendes randikat várj egy pasitól, és mondd meg neki, hogy te kapcsolat miatt ismerkedsz, ha ő csak szórakozni akar, ne veled tegye.
nov. 19. 19:30
 37/51 A kérdező kommentje:
Fhuhh hát pont ma reggel írt hogy hiányzik neki hogy együtt keltünk reggel, tök jól indult így a napja. Úgyhogy most kicsit feldobódtam hogy talán csak tényleg nagyon ráfeszültem de semmi baj nem volt. Még nem írok neki vissza, várok.🥹
nov. 20. 10:20
 38/51 anonim ***** válasza:
Írj neki vissza, ne játssz elmejátékokat, viszont újabb talit ne ajánlj fel neki, ha akar majd ő teszi a dolgát!
nov. 20. 10:41
 39/51 anonim ***** válasza:

Szerintem se taktizád túl, visszafelé is elsülhet. :)

Viszont személyesen tisztázzátok szerintem mit szeretnétek egymástól. Ha csak szexet, oké ez így. De ha többet akkor azért több energiát rakjon bele ő is.

nov. 20. 10:43
 40/51 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem meg igen is várjon, nem szabad azonnal elérhetőnek lenni, mert akkor a férfi vadászösztön nem fog beindulni. Igen is kell egy kis játék! Ez nem túltaktikázás, egyszerűen jeleznie kell valahogy neki is, hogy nem a pasi az első. Eleinte nem szabad kiadni magunkat! Este vagy reggel írj neki vissza, kérlek!
nov. 20. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!