Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől lett távolságtartóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lett távolságtartóbb?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút a neten még augusztus végén. Azóta a nap óta minden nap beszéltünk, egyet se hagytunk ki. Megvolt nagyon a szimpátia, izgalmas dolgokról tudtunk beszélni. Szeptemberben találkoztunk először és élőben is teljesen rendben volt minden, második randin moziba mentünk ahol szintén nagyon jól éreztük magunkat. A beszélgetések egyre jobbak lettek, úgy éreztem mintha alakulna valami. Tegnap előtt megbeszéltük hogy átmegyek hozzá, lefeküdtünk többször is és hihetetlen jó volt. Viszont a szex után úgy éreztem megváltozott volna a beszélgetésünk dinamikája. Eddig szinte folyamatosan beszélgettünk, most meg több órás kihagyás van - vagy nem ir. Azt mondta ő is jól érezte magát és reméli kielégitette minden vágyam, határozottan igen volt a válasz és mondtam h hogy szeretném megismételni valamikor. Illetve gondoltam még bepróbálkozom hogy mi lenne ha szerdán vagy pénteken randi napot tarthatnánk de mondta hogy nagyon elfoglalt a héten és pénteken szülinapra megy. Nem látom az okát hogy hazudna mert tudom hogy tényleg elfoglalt. Jelenleg próbálok magabiztosnak tűnni és nem zaklatni, adni neki teret hogy majd a következő lépés az övé legyen. Én megadtam a kezdő lökést hogy szeretnék még vele találkozni és progit is kitaláltam. Igazából ezt a beszélgetés változást nem értem teljesen, annyi mindent beszéltünk hogy miket csináljunk majd még de hűvösebbnek tűnik. Erősen túlgondoló személy vagyok és aggódom hogy valami rosszat csináltam vagy nem tetszett neki de akkor gondolom nem feküdt volna le velem egymás után többször egy este alatt. Szóval most kicsit elbizonytalanodtam mert én szeretnék még vele lenni és a több hónapos ismerkedést nem akarom a kukába dobni. Ilyenkor férfiaknál általános dolog hogy kicsit "visszavonulnak" szexuális együttlét után? Az is lehet hogy én beszélek bele már mindent, meg kombinálok és keresem a hibát hogy biztos én csináltam valamit rosszul. Eléggé magam alatt vagyok, hiányzik.

#szex #távolságtartóbb
nov. 18. 15:45
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

40# Nem minden pasinak jön ez be. Gondolhatja azt is majd, hogy a lányt nem is érdekli annyira, így ismerkedhet is tovább. Vagy hogy a lány más pasikkal is kavar, és akkor ő is nyit mások felé.

Szerintem taktikázni max tiniként fér bele, felnött emberként meg kell beszélni egyenesen ki mit akar a másiktól, és ennek tudatában haladni tovább a kapcsolatban.

nov. 20. 11:04
 42/51 anonim ***** válasza:
Érdekes egy csávó. Szülinapozni eltud menni, de veled találkozni nem? Amikor megismertem a feleségem 10 éve, utána minden egyes szabaidős percemet neki szenteltem és ez azóta sincs másképp. Fordítva is így van.
nov. 20. 11:12
 43/51 anonim ***** válasza:

Mint nő nekem nem jön be a direkt ignorálás és társai. Nem véletlen van ennyi lelki sérült. Aki már az elején ilyeneket játszik, az mit csinálhat kapcsolatban?! Aki tényleg engem akart, akár szexre, akár kapcsolatra ott nem kellett semmi figyelemfelkeltő dolgot tennem, minden ment a maga útján. A nyílt kommunikáció, ami hatásos.

A kérdezőt már most megborította a srác, egy esetleges szexkapcsolatot nem tudná normálisan kezelni. Amit javaslok, hogy vedd lazábban, ne tőle függjön a kedved/napod, ne vegyél mindent készpénznek, amit mond! Ha akar veled találkozni, hidd el, össze fogja hozni, ez az ő lépése most és nem a tied! Csak szexbe pedig ne menj bele!

nov. 20. 12:25
 44/51 A kérdező kommentje:

Visszairtam. Pár mondatot beszélgettünk, nem volt olyan mint eddig és sok volt közben a szünet de összességében pozitiv volt. A történtekről nem beszéltünk, én meg nem akartam felhozni. Gondoltam majd jön magától később.

43 Nem fogok bele menni csak szex kapcsolatba, nem gondoltam hogy ilyen hatással lesz rám és nem akarom hogy rosszabb legyen. Talit majd ő felhozza ha akarja, nem nyomulok.

nov. 20. 20:58
 45/51 anonim ***** válasza:

Ha nem volt olyan a mostani beszélgetés, mint eddig, akkor sajnos tényleg elég valószínű, hogy az "elfoglalt vagyok" duma csak kifogás volt most.

Jelenleg éppen unalmában is írhatott neked kicsit, meg azért is, hogy némileg fenntartsa a kontaktot, hogy legközelebb, amikor neki kedve szottyan, te kéznél legyél a szexre. Sajnos én csak ezt tudom belelátni :(

nov. 20. 22:56
 46/51 A kérdező kommentje:
Ahh igen lehet 😞 olyan érzelmi hullámvasút ez az egész.. tegnap mintha picit jobb lett volna, most megint csak kattogok.
nov. 21. 08:06
 47/51 A kérdező kommentje:
Gondoltam leirom hogy rám irt ma, jó sokat beszéltünk és ugyanolyan jó hangvételben ahogy ezelőtt. Mondta hogy nagyon élvezte velem az estét és sokat fantáziált rólam azóta. Érdeklődött hogy teltek a napjaim, mik a terveim a hétvégére. (Tényleg megy ma szülinapozni) kérdezte legközelebb mit csináljunk és mesélt ő is hogy miket csinált az elmúlt pár napban 🥹 egyelőre próbálom nem beleélni magam mert elég ramatyul voltam amiről jobb is hogy nem tud mert az én hülyeségem hogy igy kinoztam magam a gondolataimmal. De örülök hogy jelentkezett és remélem élőben majd megtudjuk beszélni mi is legyen ebből, ki mit szeretne.
nov. 22. 22:09
 48/51 anonim ***** válasza:
én is remélem, hogy megbecsül téged, és minden jól sül el:)
nov. 25. 21:34
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Én erre csak annyit tudok reagálni hogyha többet szeretnél tőle mint szex akkor azzal tisztában kéne lennie és nem kéne várni arra hátha bedobja, hogy párkapcsolatban szeretne veled lenni. Merthogy nagyon rosszul sülhet el az egész a kommunikáció hiánya miatt.

Ha ő nem tudja, hogy te érzel iránta valamit, abban van, hogy te neked elég a szexre fog használni.

Másrészről pedig ha nem fekszel le vele akkor azért hagyj ott.

Őszintén szólva azért írok a szexről mert egyáltalán nem úgy tűnik mintha többet szeretne tőled.

Mégcsak barátság extrákkal kapcsolatban sem vagytok hiszen nem jelentkezett az eltöltött éjszaka után egy darabig és szóba hozta megint hogyan érezte magát. Az, hogy megkérdezte mi újság nagyon kevés, kötelező udvarias körök lefutásának minősül igazság szerint, hogy amikor kedve támad szexre akkor behódolj.

Helyedben lezárnám ezt a szexkapcsolatot mert rá fogsz fázni alaposan ha most nem vetsz neki véget.

nov. 26. 11:39
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Nehogy ide kerülj miszerint te iparkodtál, vagy ő szintén mert talán kialakulnak majd nála érzések és közben egyértelműen nem fognak.

Hiába nem szexelsz vele egyébként amikor már megkapott és ha elég volt neki akkor nem fog ágyba vinni. Szexszel te pasit nem fogsz tudni megfogni, de nyilvánvalóan programokkal sem mert az érzések vagy ott vannak, vagy nincsenek.

Hozzáteszem én is, hogy egyáltalán nem tart téged barátnak, nem kedvel ha szó nélkül eltűnt és nem tudott legalább az "elfoglaltságok" között annyit írni, hogy tele a naptárja.

Hamarabb más lánnyal/lányokkal szórakozott/szexelt és mivel nincs kivel mostanában jó leszel újra, illetve berak a háremje közé.

Persze tévedhetek viszont a tiszteletlensége miatt már repült volna. Vagyis egy "kis" önbecsülést gyakorolni nem ártana neked

mert ha te saját magad nem tiszteled más hogyan tiszteljen? Miért vársz el tőle dolgokat amikor magad se tudod teljesíteni? Vagy miért akarsz vele programozni amikor ő valójában nem szeretne veled? 🤨

nov. 26. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.