Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől lett távolságtartóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lett távolságtartóbb?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút a neten még augusztus végén. Azóta a nap óta minden nap beszéltünk, egyet se hagytunk ki. Megvolt nagyon a szimpátia, izgalmas dolgokról tudtunk beszélni. Szeptemberben találkoztunk először és élőben is teljesen rendben volt minden, második randin moziba mentünk ahol szintén nagyon jól éreztük magunkat. A beszélgetések egyre jobbak lettek, úgy éreztem mintha alakulna valami. Tegnap előtt megbeszéltük hogy átmegyek hozzá, lefeküdtünk többször is és hihetetlen jó volt. Viszont a szex után úgy éreztem megváltozott volna a beszélgetésünk dinamikája. Eddig szinte folyamatosan beszélgettünk, most meg több órás kihagyás van - vagy nem ir. Azt mondta ő is jól érezte magát és reméli kielégitette minden vágyam, határozottan igen volt a válasz és mondtam h hogy szeretném megismételni valamikor. Illetve gondoltam még bepróbálkozom hogy mi lenne ha szerdán vagy pénteken randi napot tarthatnánk de mondta hogy nagyon elfoglalt a héten és pénteken szülinapra megy. Nem látom az okát hogy hazudna mert tudom hogy tényleg elfoglalt. Jelenleg próbálok magabiztosnak tűnni és nem zaklatni, adni neki teret hogy majd a következő lépés az övé legyen. Én megadtam a kezdő lökést hogy szeretnék még vele találkozni és progit is kitaláltam. Igazából ezt a beszélgetés változást nem értem teljesen, annyi mindent beszéltünk hogy miket csináljunk majd még de hűvösebbnek tűnik. Erősen túlgondoló személy vagyok és aggódom hogy valami rosszat csináltam vagy nem tetszett neki de akkor gondolom nem feküdt volna le velem egymás után többször egy este alatt. Szóval most kicsit elbizonytalanodtam mert én szeretnék még vele lenni és a több hónapos ismerkedést nem akarom a kukába dobni. Ilyenkor férfiaknál általános dolog hogy kicsit "visszavonulnak" szexuális együttlét után? Az is lehet hogy én beszélek bele már mindent, meg kombinálok és keresem a hibát hogy biztos én csináltam valamit rosszul. Eléggé magam alatt vagyok, hiányzik.

#szex #távolságtartóbb
nov. 18. 15:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
5 Igenigen, ezt fogom tenni. Reggel óta nem irtam és nem is fogok. Nagyon nehéz lesz de muszáj. Köszönöm a támogatásokat és a véleményeket, picit jobban érzem magam hogy ki tudtam irni és hogy nem vagyok egyedül.
nov. 18. 20:42
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt most túlságosan pozitív és bíztató válaszokat kaptál. Szerintem nem vagyunk hülyék, pláne ha már 2-3 hónapja beszélsz valakivel, pontosan érzed, ha megváltozik a viselkedése, és pontosan tudod, hogy a szex óta. Szerintem simán lehet, hogy csak neked volt olyan fantasztikus a szex, neki pedig kevésbé és nem villanyzod fel jelenleg különösebben. Illetve szerintem ha te egy érzelmes és ennyi törődést igénylő lány vagy (minden nap beszélgetés), kérlek ne alacsonyítsd már le magad arra, hogy "jaj hát jó nekem a fwb"-is, hihi-hehe, amikor hát egy együttléttel bukik nálad a dolog és én feltételezem, te már korábban is másban reménykedtél. Merd vállalni, hogy te törődő kapcsolatot keresel, mert ha a másiknak a fwb-et adod be, akkor ne várd tőle még azt se, hogy napi szinten keresni fog, meg randizni veled, mert a fwb nem erről szól! És ne utólag álmodozz. Eleve szerintem amikor valakit nagyon érdeklünk és valódi kapcsolódást keres, akkor azért nem 2 hónap alatt jön össze pár találkozás. Szóval szerintem ő simán lazán vette, és nem különösebben érdeklet. Szerintem ha valakit elvarázsoltál volna a szex-el az nyáladzana most össze vissza, reggel, este. Sorry.
nov. 18. 20:44
 23/51 anonim ***** válasza:
23%
Drága szív! 5os vagyok megint. Ha úgy érzed majd írj privit, ha nagyon nehéz és nem tudod merre az arra. Nem ígérem h azonnal de válaszolok majd.
nov. 18. 20:45
 24/51 A kérdező kommentje:

22 Igen valóban eléggé ellentmondásos. Most kicsit a kétségbeesés beszél belőlem:( Az elején semmi komolyat nem gondoltam vele, ezért mondtam hogy benne lennék az fwb-ben. Megfogott a sok törődése, érdeklődése és hogy ő kezdeményezett beszélgetéseket rengetegszer.

Igazából sok mindenben egyetértek azzal, amit írsz, főleg abban, hogy ha valaki tényleg nagyon érdeklődik irántunk, akkor azt folyamatosan éreznünk kellene. Hmm...:( félek hogy igazad van ..ahj nehéz elfogadni de próbálom

5 köszönöm szépen!:((

nov. 18. 21:18
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyen az a szemed előtt, hogy tanulj ebből és máskor ne lengess be pasiknak fwb-et, mert nem fognak komolyan venni! Ő is írogatott neked 2 hónapig, meg ki tudja, mellette 5 másik nőnek, aztán szexel akivel tud... most épp megnéz mást. Ne csináld ezt magaddal!
nov. 18. 21:22
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugtatok egyet. Ez ennyi
nov. 18. 21:36
 27/51 anonim ***** válasza:
Én is amondó vagyok, hogy próbáld meg nem keresni. Tudom, hogy nagyon nehéz mivel már kötődsz hozzá és hiányzik. Jelentkezett?
nov. 19. 11:39
 28/51 A kérdező kommentje:
27 Még egyelőre nem. Tegnap reggel beszéltünk pár szót és azóta semmi. Próbálom úgy felfogni hogy csak szexet akart és bevallom ezzel nem is lenne probléma, csak az eddigi minden nap irogatások miért szűntek meg:( Emiatt érzem hogy valamit elrontottam. Annyira hülyének és szánalmasnak érezem magam.. Ha nem megyek bele még mindig beszélnénk, vagy egy sima progis talit szerveznénk. Tetszett hogy már a mindennapjaim része volt és nem gondoltam hogy ekkora űrt fog hagyni.. Tiszta gyomorgörcsöm van és enni se tudok.
nov. 19. 13:06
 29/51 A kérdező kommentje:
Tudom most még nagyon az elején vagyunk és csak a kétségbeesés beszél belőlem. De arra gondoltam, hogy december elején lesz amúgy is a szülinapom, és jövőhéten rá kérdeznék hogy nincs e kedve egy filmnézős estéhez valamelyik hétvégén. Addig meg ír-ír, ha nem-nem. De egy utolsó próbálkozásnak még ezt gondoltam. Hülyeség lenne?
nov. 19. 14:04
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Gyomorgörcs meg enni se tudsz? Ne viccelj már! Teljesen rá vagy függve erre a srácra. A válaszaidból lejön, hogy odavagy érte. Hiába írod, hogy neked az is jó, ha csak összejártok..már most nem tudod kezelni ezt a helyzetet. Egyáltalán nem ajánlom neked a szexkapcsolatot, főleg nem vele.

Felesleges magadban keresni a hibát, nem csináltál semmi rosszat.

Ha eddig is elfoglalt volt, ahogy írod és így is megoldotta, hogy mindennap beszéljetek, most meg a szex után hirtelen nem ír, az mindannyian tudjuk mit jelent. Megvolt a beetetés időszaka, most visszavesz a tempóból. Párkapcsolatot biztos, hogy nem akar. Nincs olyan elfoglalt ember, akinek nincs 1-2 perce arra, aki érdekli!

Természetes, hogy hiányolod az üzeneteket, mert már megszoktad, de nem szabadna ennek az érzésnek uralkodnia rajtad. Ti nem vagytok egymásnak senkik. Ne kezeld őt prioritásként, ha ő csak opcióként kezel!

Fel a fejjel és ne csüggedj miatta! :)

nov. 19. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!