Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randi után öleléssel köszöntünk el, és azt mondta jól érezte magát, akkor az jó pont, vagy ez ilyen mindig megtörténő udvariaskodás?
Figyelt kérdés
ma 17:00
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem ilyen "szar volt de azért nem bántom meg a kis lelked" dolog?
Megnyugodtam akkor😅
ma 17:07
3/10 anonim válasza:
Következő randi meg van már beszélve? Mert ha nincs akkor ez nem jót jelent. Bár lehet a következő randin pattint le. Nem azt mondom, hogy smárolni kellett volna, de az ölelés nagyon erőltetettnek tűnik különösen, hogy hozzátette, hogy ő jól érezte magát.
4/10 A kérdező kommentje:
Jaj istenem hogy mindig vannak károgók az ilyen kérdések alatt... Akkor szerinted mi jelentett volna jót?
ma 17:26
5/10 anonim válasza:
Semmi nem jelent semmit...
Majd alakul, felesleges ezen agyalni.
6/10 anonim válasza:
Károgó? Kérdező te magad arra gondolsz, hogy udvarias izé volt részéről és én vagyok a károgó? Direkt megkérdeztem, hogy volt-e már szó következő randiról. Gondolom nem és azért haragszol én rám. XD
7/10 A kérdező kommentje:
Nem haragszom senkire, de van egy olyan réteg itt gyakorin, aki ha egy férfi feltesz egy lánnyal/randival kapcsolatos kérdést, bármilyen lehetett, lesznek majd az olyanok mint te, akik csak azért is ide jönnek beírni kommentbe hogy "rip" "nem lesz belőle semmi"...
ma 18:25
8/10 anonim válasza:
De hát attól vagy beszarva te magad, hogy nem lesz belőle semmi. Miért én rám fogod? Volt már második randi? Beszélgettek eleget azóta, kétoldalú? Semmi lényegeset nem írtál le. Nehogy már még én legyek a károgó amikor te nem tudsz normálisan egy kérdést megfogalmazni és te remegsz attól, hogy nem kellesz. :DDD
9/10 anonim válasza:
Most ha én magamból indulok ki, ha randiznék valakivel és nem lenne számomra vonzó/szimpatikus, akkor nem ölelgetném randi végén és nem mondanám neki, hogy jól éreztem magam. Egyszerűen elköszönnék tőle max. 2 puszival és megköszönném az estét és ennyi. De mondom, ez én vagyok.
10/10 anonim válasza:
Rosszat nem jelent. A többi meg kiderül. Figyelj én volt valakivel lefeküdtem x-edik randin, utána meg már nem volt több tali, én miattam.
Én mindig ölelést adok, puszit soha, ha nem volt semmi a randin ami taszított volna, de rájöttem nem őt keresem, akkor is adok ölelést, ha olyan a légkör.
Ne ebből indulj ki, egyelőre az a kérdés, hogy lesz-e kövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!