Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít még a kedveskedés, udvariaskodás?
Tetszik nektek, ha egy férfi odaadó már az ismerkedés elejétől kezdve, látszik rajta az izgatottság, az öröm és a tenniakarás a nőért és az öröm, hogy veletek lehet? És ha igen, akkor miért éltek vissza ezzel?
Nekem sajnos ez a tapasztalatom. Tisztelet a kivételnek :) 23/F
Az ismerkedés elején nem annyjra tetszik az ilyesmi, csak mértékkel. Aztán lehet fokozni.
Ha rögtön mindent mehteszel, akkor örül a lány, legyezgeti a büszkeségét,és hagyja hogy kényeztesd. De ennyi, többet nem igen akar.
Hát én a fölösleges udvariaskodásnak pasiként nem látom értelmét. Pusztán beidegződésből nyitogatom a lányoknak az ajtót, meg ilyesmi. Ennek az az oka, hogy gyermekkoromban a szó szoros értelmében belém verték.
Én úgy gondolom, hogy az az ideális, ha mindenki mindenkivel mindig kedves. Függetlenül attól, hogy milyen a kapcsolat a két ember között, és természetesen nemtől is függetlenül. Álszentség csupán az ellenkező nemmel kedvesnek lenni szerintem. Persze nyilván vannak konfliktusok is, de alapvetően a kedvességet én egy természetes dolognak tartom, nem pedig valami hatalmas erénynek, amitől valaki is különlegesnek számítana. Ez alap elvárás, nem pedig valami különleges áldozat.
Az én kedvességemmel még soha nem élt vissza senki. Kedvességgel szerintem nem is lehet visszaélni. Ha valamit nem őszintén adsz, az nem kedvesség, hanem számítás, megvásárlás. Megvásárolni valakit a "kedvességgel" pedig szerintem pont, hogy a legtávolabb áll a kedvességtől. A kedvességért cserébe nem jár semmi, ha szerencséd van akkor persze jár cserébe viszonzás. Szerintem ez a kedvesség lényege. Durván megfogalmazva: "ha elviszem vacsorázni, sétálni, teázni a barátnőmet, vagy megdicsérem a sikereit, nem várom cserébe, hogy leszopjon". Vagyis, ha azt mondja, hogy "bocs, nekem nem kell a te kedvességed", akkor esetleg megfontolom, hogy akarok-e vele járni, barátkozni. De semmiképp nem érzem úgy, hogy visszaélt vele. Kedvességgel szerintem nem lehet visszaélni. Visszaélni a töketlenséggel lehet. Például amikor felhív egy lány, hogy átmehet-e hozzád, mert szüksége van egy baráti ölelésre, te pedig igent mondasz, holott szerelmes vagy belé, az töketlenség. És elég szar is lesz, ha a sok "kedvességért" cserébe nem szeret beléd. Ő ugyanis egy baráti kedvességre számított, nem arra, hogy meg akarod kedveltetni magad vele. Ez a különbség. Így lehet "visszaélni" a kedvességgel, de szerintem itt nem kedvességről volt szó, mert szó sem volt önzetlen, baráti viszonyról.
Ha pedig a kedvesség alatt a párkapcsolati intimitást, szeretetet, megbecsülést, támogatást, simogatást, ajándékokat és bókokat érted, akkor elmondom, hogy a legtöbb nő imádja őket! :) Szóval emiatt ne aggódj. Amúgy ebben szerintem nem különböznek sokat a nők és a férfiak. Én pasi vagyok, mégis imádom ugyanezeket. Aki szerint férfiatlan ez, az tegye fel magának a véleményét. :D
20/F
Egy fiu most udvarol nekem és azonnal beleestem olyan bókokkal árasztott el h majdnem ott helyben elolvadtam :D
szov sztem ink legyél kedves és udvarias mert megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!