Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek számít még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek számít még a kedveskedés, udvariaskodás?

Figyelt kérdés

Tetszik nektek, ha egy férfi odaadó már az ismerkedés elejétől kezdve, látszik rajta az izgatottság, az öröm és a tenniakarás a nőért és az öröm, hogy veletek lehet? És ha igen, akkor miért éltek vissza ezzel?

Nekem sajnos ez a tapasztalatom. Tisztelet a kivételnek :) 23/F

2014. jan. 16. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#8 az elején tartsd bizonytalanságban inkább. Látszódjon, hogy figyelsz rá, de ne lássa, hogy ígyis-úgyis odavagy érte.
2014. jan. 16. 13:31
 12/16 A kérdező kommentje:

De én csak egy autót akartam venni első randira, az miért számít túlzásnak?

Na jó csak vicceltem, köszönöm a tanácsokat, megpróbálok így is tenni.

2014. jan. 16. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Félre értettél, nem töketlenség kedvesnek lenni. Hanem épp, hogy az egyik legjobb dolog a világon.

A töketlenség az, amikor "kedvességnek" álcázva valójában megtéveszted őket. Vagyis, ha mondjuk valaki jelét adja, hogy barátként tekint rád, akkor ne legyél vele kedves csak azért, hogy hátha beléd szeret! Hanem legyél vele kedves úgy általánosságban, mint ahogy ideális esetben mindenkivel. Ha ez nem megy, akkor pedig inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot.

De ugyanez fordítva is. Ha tudod, hogy szerelmes beléd egy lány, aki neked nem tetszik, akkor ne flörtölj vele kedvességből. Ha el tudja fogadni, hogy nem szereted őt, és hogy a kedves gesztusaid nem udvarlás céljából vannak, akkor legyél vele is kedves, de általában az a legjobb, ha inkább megszakítjátok a kapcsolatot. Talán így okozol a legkevesebb fájdalmat.

Ha mindenkivel kedves vagy, az JÓ :) Csak akkor nem jó kedvesnek lenni, ha pont ezzel okozol fájdalmat magadnak, vagy másnak.

20/F

2014. jan. 16. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:

" az elején tartsd bizonytalanságban inkább. Látszódjon, hogy figyelsz rá, de ne lássa, hogy ígyis-úgyis odavagy érte."

Én más véleményen vagyok. Igaz, hogy mértéket kell tartani, hisz engem is kiábrándítana, ha valaki a nap 24 órájában rajtam csüngne. Volt rá példa, hogy zavart valakinek a közeledése. Igaz, amúgy Ő nem is tetszett. Ha tetszett volna akkor nem zavart volna szerintem. :D

Na de a lényeg: bizonytalanságban tartani? Jó az izgalom egy kapcsolat elején... De ha szeretné tudni, hogy mit érzek, én bármikor elmondom.

2014. jan. 16. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fontos az udvariasság. egyszer egy külföldi fiúval randiztam. elsőnek adta át a helyet egy idős utasnak. nagyon megszerettem érte. egyszer egy másik fiú nem adta át a helyét. esélytelen volt attól kezdve.
2014. jan. 16. 19:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kedveskedni kell, hanem kedvesnek kell lenni. Magyarul: ne csak megjátszd, hanem olyan legyél vele, mint másokkal. És valld be, hogy neked is vannak rossz napjaid...
2014. jan. 17. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!