Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni Noknek miert van ilyen alacsonyan a lec a Ferfiakkal szemben..?
Figyelt kérdés
Az itteni Nok szinte semmi extrat nem varnak el a Ferfiaktol, ellenben megis szinglik.
Hogy lehet ez ?
tegnap 22:16
1/7 anonim válasza:
Biztos jó nekik egyedül.
Én sokféle játékot vettem már szex oldalakról, nem is drágák, nem is csalnak meg, nem irigykednek, nem zsugoriskodnak, nem kell mosni, főzni, takarítani rájuk.
Nem szeretnék kapcsolatot, sem házasságot, bulizok, dolgozok, én döntök a programjaimról, nem szeretnék változtatni, mert nekem is csak 1 életem van.
Ha egyszer majd megjön a kedvem ahhoz hogy másokat szolgáljak, elmegyek házvezetőnőnek, fizetésért.
Egy kapcsolatban is ugyanazt várják el a férfiak, csak ingyen.
Plusz még a kötelező szex is benne van, ami igenis nyűg.
2/7 anonim válasza:
Úgy, hogy a semmi extra = semmi extra, átlag 190 magas, átlag testépítő testalkatú csávót keresnek, aki a teljesen alap nettó egymillió körül keres, épp csak elvégzi a házimunka felét, mert emancipált férfi, aki persze egyszersmind alap, semmi extra konzervatív férfi, ha verekedni kell a nőért vagy kemény melót dolgozni. Ja, meg alacsony a léc, nem vágynak rá, hogy a pasinak luxuslakása legyen. Elég egy ötvenmilliós panel is. Teherentesen. Már ha az alap pasi csak huszonéves.
6/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy egyedül vannak? A legtöbb nők által kiírt kérdésük pont a párkapcsolatuk körül forog meg a pasijuk/férjük hülyeségeiről szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!