Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni Noknek miert van ilyen alacsonyan a lec a Ferfiakkal szemben..?
Az itteni Nok szinte semmi extrat nem varnak el a Ferfiaktol, ellenben megis szinglik.
Hogy lehet ez ?
Biztos jó nekik egyedül.
Én sokféle játékot vettem már szex oldalakról, nem is drágák, nem is csalnak meg, nem irigykednek, nem zsugoriskodnak, nem kell mosni, főzni, takarítani rájuk.
Nem szeretnék kapcsolatot, sem házasságot, bulizok, dolgozok, én döntök a programjaimról, nem szeretnék változtatni, mert nekem is csak 1 életem van.
Ha egyszer majd megjön a kedvem ahhoz hogy másokat szolgáljak, elmegyek házvezetőnőnek, fizetésért.
Egy kapcsolatban is ugyanazt várják el a férfiak, csak ingyen.
Plusz még a kötelező szex is benne van, ami igenis nyűg.
Ja.
Várta hogy megérkezzenek az egyedülálló incelek és hosszasan ecseteljék hogy milyen magas elvárásai vannak egy nőnek. Milyen szemetek, mert nem érik be a nagy büdös semmivel.
Nem kell a nőknek extra ronda, ápolatlan, mamahoteles, zsugori bolond. Felháborító...
Vicces vagy.
Nekem nagyon magas a léc, mégis van párom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!