Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni Noknek miert van ilyen alacsonyan a lec a Ferfiakkal szemben..?
Az itteni Nok szinte semmi extrat nem varnak el a Ferfiaktol, ellenben megis szinglik.
Hogy lehet ez ?
Mert még a minimumot se tudják teljesíteni a férfiak.
Nekem se sok az elvárás; legyen ápolt, keressen annyit hogy el tudja tartani magát, ne legyen bulizós,italozó, cigis (én se vagyok az).
A legtöbbnek a képein látszik, hogy alig szokott arcot, hajat mosni. Élőben meg megcsap a szájszaga...
Pénz; saját magától sajnál a randin egy kávét. Én ha megyek valahova, utazok, akkor szoktam pizzázni, vagy beülök valahova enni. Nem szendvicsekkel megpakolva megyek. Mit csinálna ha jönne velem, megvárna az étterem előtt/nézné ahogy eszek?
Mindegyik bulizós (erre bezzeg nem sajnálják a pénzt), kocsma túra minden héten legalább 1x, az a legviccesebb sztorija hogy melyik haverja kúszott-mászott részegen,ki hányt be..
Nekem ez qvára nem hiányzik az életemből. Egyedül is jobb, mint egy ilyen emberrel.
Jajj a házimunka...
Ezzel lehet felidegesíteni a férjemet is, ha megkérem valamire.
Hatalmas hisztit csap.
Nemhogy a férfiak végezzenek mindent ahogy írod, hanem a gatyájukat is úgy kell lekönyörögni róluk hogy legalább dobják be a szennyesbe.
Udvar szanaszét, ahol eszik ott koszt csinál, egy gazszálat nem tesz arrébb.
KB az összes pali miután házas lesz.
"Udvar szanaszét, ahol eszik ott koszt csinál, egy gazszálat nem tesz arrébb."
Senki se kötelezett rá, hogy egy retekfészekhez menj hozzá. Nyilván ez a te szinted.
Az összes na persze....
Kreténekhez mentetek hozzá.
Amúgy meg nem kötelező van szátok lehet nekik mondani. Vagy féltek h elhagy vagy megver?
16. Hidd el, hogy egyik sem kreténként kezdi a kapcsolatot, csak az évek alatt bele kényelmesedik, főleg ha van gyerek is.
Az első 7-8 évben az én férjem is ugyan úgy kivette a részét a házimunkából, mint én, aztán lassan minden rám maradt.
Ha így kezdte volna az elején is, 100%,hogy nem megyek hozzá.
Tudatosan kerestem olyan férfit, aki évek óta egyedül él és tud gondoskodni magáról, hát ez lett belőle.
16 Az elején nem ilyenek. Pl az én esetemben főzött, sütött sokszor az élettársam. Eltakarított maga után mindig. Kimosta a ruháit. A munkás ruháit külön. A kertet csak ő csinálhatta, nem engedte hogy füvet nyírjak mert ő imád kertészkedni.
Amint lett közös házunk, szépen abbahagyta ezeket. Pl ha evett, a maradék kaját se rakta el maga után. Ha én nem tettem el, ott romlott meg. Teljesen véletlenszerű helyekre rakta le a kajákat, pl egyszer tejet tett az akvárium tetejére, ami beleborult. A retkes munkás ruháit szinte kényszer szerűen az én cuccaimmal akarta mosni, hisztizett amiért nem mentem bele. Kert? Ha már méteres gaz volt, akkor fűnyírózott, majd nekem kellett ezt is csinálni, fűkaszázni szívbetegen. Nem egyszer ájultam el, szomszéd segített (megjegyzem, csak a drága barátom akart 3000nm-es telket).
Szóltam neki nem 1x, de ilyenkor csak hisztizett, felhívta az anyját, a haverjait és azok is elmondtak mindenféle ghecinek hogy miért baxxxtatom szegénykét.
Eladni nem akarta nekem a tulajdonrészét, meghirdetni se a házat. Nagy nehezen akkor ment bele az eladásba, amikor már találtam C vevőt az én részemre és kapott levelet hogy nyilatkozzon él-e az elővásárlási jogával.
Ezek nagyon megtudják játszani magukat. Nem balfaxxként indítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!