Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan ismerik a kóla tesztet?
A kóla teszt lényege, hogy egy pár pasi igyekszik bérelt kocsival csajozni. Úgy tesznek, mintha lenne pénzük, de nincs.
Ezt simán le lehet tesztelni. Bérelt kocsiba beszállni se hagy kólával, ami kiömölhet, és akkor elbukja a kauciót.
Olyan, mint a tűzjelző teszt. Lehet bérelni apartmant egy napra, de nem ismeri. Megmondod, hogy gyújtsatok gyertyát, az olyan romantikus. Van, aki már itt megbukik. Aztán mikor mondod, hogy nem indul-e be a tűzjelző, van-e a hálóban, már le is bukik, hogy nem tudja.
Ti milyen hasonló teszteket ismertek, amivel a csóró pasikat le lehet buktatni?
"Ezt simán le lehet tesztelni. Bérelt kocsiba beszállni se hagy kólával, ami kiömölhet, és akkor elbukja a kauciót."
Tehát ha valaki igényes magára, a saját autóját is védené, hogy holmi olcsó csajozás ne okozzon a belső térben tartósabb kárt vagy szennyezést, az egyből hazug és csaló lesz, mi? Mert biztos csak bérelte a kocsit. Rákérdezek, tik tok teszt?
Ennyi hülyeséget! Saját kocsira nem vigyázhat az ember? Ês akkor mi van, ha apartmant bérel?
47N
Nem hallottam még ilyenről, bár engem ezek a "tesztek" és társaik elkerülnek. Ezeknek mondjuk mégcsak értelmét se látom.
Sokan nem szeretik, ha esznek vagy isznak az autójukban, ez önmagában nem jelent semmit. Ugyanígy, egy gyertyától még nem indul be a tűz/füstjelző, és igazi idiótának kell lenni, hogy egyszer se nézzen körül valaki egy lakásban, mielőtt odahív valakit.
Jobban ismeri a bérlőm a lakást, mint én!:)
Javított is 1-2 dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!