Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magyar nőknek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?

Figyelt kérdés

Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.

Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.

El vannak kicsit varázsolva nem?

2022. aug. 28. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
14%
mert a nők javarésze életképtelen
2022. aug. 28. 13:18
 12/81 anonim ***** válasza:
80%

A magyar férfiaknak miért csak olyan nő számít nőnek, akinek nyugati igényei vannak (és ezt ráadásul tőle várja, különben gondolom nem okozna gondot)?

Ha én nem értek egyet egy bizonyos ember értékrendjével, nem akarok neki megfelelni sem, magyarul leszarom, hogy mit várna tőlem ahhoz, hogy a párja legyek, mert nem akarok a párja lenni.

De ti mégis ilyeneknek térdeltek ahelyett, hogy köpnétek rájuk. Miért?

2022. aug. 28. 13:19
 13/81 anonim ***** válasza:
79%

Igénytelen szar vagy. Nem csak nők terén, hanem a teljes életed terén is. Simán elviseled, sőt, természetesnek tartod a létminimumot, egészen addig amíg egyetlen egy ösztönöd (a baszásra való ösztönöd) ki van elégítve.

40 évet leélni egy bérelt panelban, az ám az élet! De a nő a hülye, mert jobbra vágyik, többet akar elérni, és olyan férfit akar, aki szintén nem elégszik meg boldogan a minimummal.

Amúgy bazi érdekes ám, hogy mindent elvehetnek egy férfi életéből (nincs pénze? kit érdekel, senkinek sincs ilyen inflációban! felnőttként otthon lakva nincs semmit önállósága és tartása? minek a tartás, ha ők így is elvannak... nincs jövőképe, ambíciói, oka, hogy egyáltalán felkeljen reggel az ágyból? hát persze, hiszen ő csak egy introvertált, nem pedig bunkó nagypofájú alfamacsó. egész életében a létminimum körül kell élnie? kit érdekel, úgysincs hobbija amire köthetne)

na de ha nő nincs mellettük, akkor huhuuuuu az egy megbocsáthatatlan bűn a nők részéről! akkor dögöljön meg minden nő, amiért megtagadták tőle az egyetlen dolgot amire vágyik, és ez igazságtalanság!!! minden nő anyagias k.rva!!

Ha már minden másba bele tudtok nyugodni, akkor tanuljatok már meg belenyugodni az egyedüllétbe is.

2022. aug. 28. 13:20
 14/81 anonim ***** válasza:
11%
#13 Ennyi hülyeséget betűkbe zárva.. :D
2022. aug. 28. 13:31
 15/81 anonim ***** válasza:
21%

Igazából az ide kommentelők nagy része gusztustalan és borzalmasan ostoba.

Gratulálok a programtervező informatikus hölgynek aki a fizetésével veri a csalánt. Nagyon ügyes vagy. Tapsoljunk meg? Ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokkal biztos nagyon sok kérője akad.

Gratulálok azoknak a f*szfejeknek is akik szidják a nőket. A nők nem életképtelenek és a többségnek nincsenek hatalmas igényeik. Az a baj, hogy az ide kommentelő csávók nagy része az ide kommentelő nőket veszi az alapnak. Pedig ez súlyos hiba. Ez egy anonim, internetes fórum. Mindenki azt hazudik, meg úgy mond igazat amit és ahogy akar.

Gratulálok az olyan hölgyeknek akik szerint a férfiaknak csak a műnők kellene. Légyszi ne a saját negatív tapasztalataitok által akarjatok ostoba módon általánosítani.

Ékes példái vagytok annak, hogy miért tart ott ez az ország ahol. Megy az irigykedés, újjal mutogatás, egymás ócsárolása. Hányinger.

2022. aug. 28. 13:32
 16/81 anonim ***** válasza:
7%

"Programtervező informatikus vagyok"

Ezert szarok a mai szoftverek, mert nok gyurjak a kodot a retesteszta helyett :)

A kerdesre valaszolva pedig azert, mert a madarasteszkoban is nyugati arak vannak.....

38F incel

2022. aug. 28. 13:38
 17/81 anonim ***** válasza:
88%

17

Mégis valószínűleg többet keres egy hónapban, mint te egy évben, ráadásul külföldi cégnél Magyarországról.

Annyira mégsem csinál szarul valamit. De senki sem tiltja meg neked sem, hogy tanulj. Nyelveket és programnyelveket vagy bármi mást.

2022. aug. 28. 13:42
 18/81 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nincsenek hű de magas nyugati igényeim. Viszont van saját(igaz hiteles) házam. Szeretek olvasni(nem kiskegyedre gondolok). Beszélek 5 nyelven, megkeresek 600+ nettót, fordító vagyok, magyar sem az anyanyelvem.

Majd én eldöntöm, hogy kivel állok össze, vagy hogy akarok e rétestésztát gyúrni. Ha már itt tartunk, szoktam azt is, bár elsősorban nyújtani kell, nem gyúrni.

2022. aug. 28. 13:47
 19/81 anonim ***** válasza:
63%

"Ezert szarok a mai szoftverek, mert nok gyurjak a kodot a retesteszta helyett :)"

Mondja ezt egy földműves LOL

2022. aug. 28. 13:49
 20/81 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk mert nem mindenki szeretné, ha arról szólna az élete, hogy beledöglik a gürizésbe, és ezzel csak annyit ér el, hogy épp kihúzza egyik hónaptól a másikig? Mert szeretne az ember élni is, élvezni az életét, nem csak a taposómalmot hajtani, minden élvezettől és kényelemtől megfosztva magát? Miért normális ebben az országban, hogy elfogadjuk a csóróságot, meg hogy nekünk csak ennyi jár???

Én nőként tudtam/tudok tenni azért, hogy ennél többről szóljon az életem, szóval igenis lesznek ilyen igényeim. Szerencsére a férjem sem az a típus, aki azt várná, hogy süppedjünk együtt nyakig a szarba, hanem inkább megmozdul a magasabb életszínvonal érdekében.

2022. aug. 28. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!