Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem a megfelelő nőt választott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a megfelelő nőt választottam. Lehet még esélyem a másiknál?

Figyelt kérdés

Régóta ismerek egy nőt, legyen ő Anna. Aranyos, kedves, természetesen szép. Hosszú kapcsolatban volt de amikor egy ideje szingli volt, kezdeményeztem nála. Randiztunk párszor, lassan, de kezdett egyre jobban feloldódni. Anna 31 éves, én 38.

Közben a munkahelyemen megismertem egy új dolgozót, Beát. 26 éves, ő sokkal vagányabb, karakánabb, dögös. Vonzódtunk egymáshoz. Közben volt még egy randim lefixálva Annával, ott lefeküdtünk, de végig Beára gondoltam. Napokig nem írtam ezért Annának, végül ő maga írt és nem akartam húzni az idejét, megírtam neki m, hogy sajnos valami hiányzik, ne erőltessük. Azt írta, rendben.

Beával ekkor már átestünk az első csókon, aztán összejöttünk. Anna biztos megtudta, köszönt meg beszélt hozzám ha muszáj volt, de nagyon tartózkodó. Beával egy évig voltunk együtt, aztán szakított velem mert hogy újra összejönne a volt pasijával. Nagyon összetörtem, haragudtam. Bea fel is mondott, elköltözött.

Pár hete ismét Annán jár az eszem, hogy mekkora hülye voltam, meg szemét is vele. Szoktam látni, szebb mint valaha, de ha csak lehet levegőnek néz, ha rám is néz akkor is csak ridegen. Más pasik is pályáznak rá, szoktam hallani munkatársaktól, haveroktól, hogy sokaknak tetszik. Akkora hülye voltam, hogy nekem lett volna esélyem de elcsesztem Bea miatt.

Szerintetek mit tehetek ebben a helyzetben?

ma 11:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Így jártál, hülye voltál.

Anna helyében pont így viselkednék.

so sorry.

N

ma 11:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

U.I. Gondolj bele, hogy most Anna azt érezné, hogy ha ló nincs, szamár is jó.

#1 vagyok

ma 11:34
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Anna helyében nem adnék esélyt neked. De azért próbáld meg, hátha ő nem olyan, mint én.
ma 11:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát lefektetted Annát miközben Beának is csaptad a szelet és aztán mondtad, hogy nincs esélye. Hülye lenne szóba állni veled nemhogy újból hagyni, hogy kihasználd.
ma 11:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs esélyed, illetve bízok benne hogy nincs. Volt lehetőséged, te meghoztál egy döntést, vállald ennek a következményeit.

Keress mást, ne ebből a lányból akarj csinálni bohócot. :)

ma 11:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hozzád nem való A. Ha tényleg megfogott volna akkor vele lettél volna kapcsolatban. Annyi az egész, hogy mivel egy gyökér vagy, hiányzik a punci így elővennéd őt mert már sikerült ágyba vinni. Hagyd békén!
ma 11:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alapszabály, csak egyszer lehet elküldeni, nincs visszaút, ezek után nem tudnék bízni benned, még ha igazat is mondasz, szóval szerintem felejtsd el.
ma 11:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Kb. tíz éve elkövettem ugyanezt a hibát, csak én fiatalabb és tapasztalatlan voltam.

Fájt, rohadtul fájt, hogy egy normális személy helyett, egy elmebeteget (szó szerint) választottam. De ugye a rózsaszín köd....

Elmondtam az illetőnek, hogy megbántam, de addigra neki már lett kapcsolata. Ettől függetlenül normálisan reagált.

Nem zaklattam, nem próbálkoztam tovább, csak kiöntöttem neki a lelkem, hogy annó nem vele volt a gond, csak én voltam a vak bolond. Köztünk amúgy nem volt szex, csak ismerkedtünk. Így jártam. Sokat tanultam az esetből és sokat fejlődtem is azóta.

Szerintem te is engedd el ezt a nőt. Kvázi kihasználtad, aztán rögtön dobtad egy másikért. Két szék közül a Földre huppantál. Biztosan nagyon kiábrándult belőled.

Majd szépen te is tanulsz az esetből (remélhetőleg).

ma 11:54
 9/18 gergelice16 ***** válasza:
Amíg képes vagy lefeküdni egy nővel úgy, hogy egyébként nem vele akarsz kapcsolatban lenni, addig nem szabad párkapcsolatra gondolnod, mert az éretlenségeddel feleslegesen megsebzel másokat és magadat is (tudtodon kívül).
ma 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Most már hagyd. Ha akkor nem ő kellett, akkor most már próbálkozz.
ma 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!