Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem a megfelelő nőt választott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a megfelelő nőt választottam. Lehet még esélyem a másiknál?

Figyelt kérdés

Régóta ismerek egy nőt, legyen ő Anna. Aranyos, kedves, természetesen szép. Hosszú kapcsolatban volt de amikor egy ideje szingli volt, kezdeményeztem nála. Randiztunk párszor, lassan, de kezdett egyre jobban feloldódni. Anna 31 éves, én 38.

Közben a munkahelyemen megismertem egy új dolgozót, Beát. 26 éves, ő sokkal vagányabb, karakánabb, dögös. Vonzódtunk egymáshoz. Közben volt még egy randim lefixálva Annával, ott lefeküdtünk, de végig Beára gondoltam. Napokig nem írtam ezért Annának, végül ő maga írt és nem akartam húzni az idejét, megírtam neki m, hogy sajnos valami hiányzik, ne erőltessük. Azt írta, rendben.

Beával ekkor már átestünk az első csókon, aztán összejöttünk. Anna biztos megtudta, köszönt meg beszélt hozzám ha muszáj volt, de nagyon tartózkodó. Beával egy évig voltunk együtt, aztán szakított velem mert hogy újra összejönne a volt pasijával. Nagyon összetörtem, haragudtam. Bea fel is mondott, elköltözött.

Pár hete ismét Annán jár az eszem, hogy mekkora hülye voltam, meg szemét is vele. Szoktam látni, szebb mint valaha, de ha csak lehet levegőnek néz, ha rám is néz akkor is csak ridegen. Más pasik is pályáznak rá, szoktam hallani munkatársaktól, haveroktól, hogy sokaknak tetszik. Akkora hülye voltam, hogy nekem lett volna esélyem de elcsesztem Bea miatt.

Szerintetek mit tehetek ebben a helyzetben?

nov. 28. 11:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nincs
nov. 28. 12:17
 12/37 anonim ***** válasza:
93%
Remélem én is, hogy nincs, de ha vevő rád azok után amit megtettél vele az az ő baja.
nov. 28. 12:28
 13/37 anonim ***** válasza:
96%

Hogy mit tehetsz? Belenyugszol, és levonod a tanulságokat.

Ami azt illeti, a sztori alapján már eleve ott nem voltál korrekt, amikor elkezdted egyszerre 2 nőnek csapni a szelet. Onnantól, hogy csókolózás meg szex van párhuzamosan 2 nővel mind2 kapcsolat túlment az ismerkedés határán, szerintem ez a viselkedés nagyon inkorrekt volt a részedről.

nov. 28. 12:29
 14/37 anonim ***** válasza:
91%
Esély mindig van, de van értelme? Még össze sem jöttél vele és már más nőn járt az eszed, miből gondolod, hogy ez nem fog mégegyszer megtörténni?
nov. 28. 12:30
 15/37 anonim ***** válasza:
95%
Ezt elszartad, ez van. Fogadd el a tetteid következményét.
nov. 28. 12:32
 16/37 anonim ***** válasza:
94%

En a csaj helyeben engednek a kozeledesednek, aztan megtennem veled ugyanazt, amit te tettel. Kihasznaltad, minimum egy fereg vagy a csaj szemeben.

Es meg mindig ugy vagy, hogy h megteszi egyelore o is. Ami akkor hianyzott koztetek, az most nem hianyzik?

Kb. ugy d*gtad a csajt, hogy kozbe mar csaltad. Szerinted ez kinek kellene? Rolad is sokmindent elmond. Tanulj az esetbol es valj egy jobb ferfiva. Az exed is lehet okkal hagyott ott es sirta vissza a regit

nov. 28. 12:34
 17/37 anonim ***** válasza:
9%

Azért szerintem nem vagy te akkora disznó mint amekkorának beállítanak.

Összejöttél egy nővel, de közben "beleszerettél" egy másikba. Van ilyen, ez bárkivel előfordulhat és ettől még nem leszel rossz ember. Akkor lettél volna disznó, ha mindkét kapcsolatot folytattad volna.

Most újra szingli vagy, rájöttél a hibádra, és szeretnél újra összejönni Annával. Ebben sem látok problémát.

nov. 28. 12:53
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Szrintem hagyd Annát. Voltam Anna vagy 20 éve, és rohadtul fájt, hogy kivágtak egy hülye liba miatt. Persze hozzám is jött utána vissza a pasi, hogy hülye volt, de én azt vallom egyszer verhet valaki át. Több esély nincs. Elcseszted tanulj a hibádból. Legközelebb ismerd meg az embert és ne csak a @ után menj.
nov. 28. 13:19
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy Anna akar neked esélyt adni, lehet, azt érezné, hogy csak szamár lenne a ló helyett.
nov. 28. 14:08
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Anna jobbat érdemel nálad.
nov. 28. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!