Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a megfelelő nőt választottam. Lehet még esélyem a másiknál?
Régóta ismerek egy nőt, legyen ő Anna. Aranyos, kedves, természetesen szép. Hosszú kapcsolatban volt de amikor egy ideje szingli volt, kezdeményeztem nála. Randiztunk párszor, lassan, de kezdett egyre jobban feloldódni. Anna 31 éves, én 38.
Közben a munkahelyemen megismertem egy új dolgozót, Beát. 26 éves, ő sokkal vagányabb, karakánabb, dögös. Vonzódtunk egymáshoz. Közben volt még egy randim lefixálva Annával, ott lefeküdtünk, de végig Beára gondoltam. Napokig nem írtam ezért Annának, végül ő maga írt és nem akartam húzni az idejét, megírtam neki m, hogy sajnos valami hiányzik, ne erőltessük. Azt írta, rendben.
Beával ekkor már átestünk az első csókon, aztán összejöttünk. Anna biztos megtudta, köszönt meg beszélt hozzám ha muszáj volt, de nagyon tartózkodó. Beával egy évig voltunk együtt, aztán szakított velem mert hogy újra összejönne a volt pasijával. Nagyon összetörtem, haragudtam. Bea fel is mondott, elköltözött.
Pár hete ismét Annán jár az eszem, hogy mekkora hülye voltam, meg szemét is vele. Szoktam látni, szebb mint valaha, de ha csak lehet levegőnek néz, ha rám is néz akkor is csak ridegen. Más pasik is pályáznak rá, szoktam hallani munkatársaktól, haveroktól, hogy sokaknak tetszik. Akkora hülye voltam, hogy nekem lett volna esélyem de elcsesztem Bea miatt.
Szerintetek mit tehetek ebben a helyzetben?
Gusztustalan egy ember vagy!
Megaláztad, megbántottad Annát, majd Bea jól beléd rúgott, és ezek után még Annánál keresnél vigaszt?
Úgy írok neked most, mint egy Anna a sok közül.
Szerintem te fel sem fogod, mennyire meg lehet bàntani egy nőt azzal,ha bízik benned, testileg és lelkileg kitàrulkozik, aztán meg dobod.
Ettől függetlenül téged is értelek, akkor ezt a döntést érezted helyesnek, ennyi...Az viszont több, mint megalàzó Annàra nézve, hogy most visszakúsznàl.Jogosan érzi magát sértve.
Ha tényleg komolyan gondolod, baromira kell bizonyítanod szerintem!
Ilyenkor hol is van az a racionális gondolkodás, ami elvileg a férfiakat vezérli?
F.szt kavarod a szart, de őszintén.
Azt sem tudod mit akarsz.
Oké, tegyük fel, hogy Anna (ha elég hülye lenne) adna neked még egy esélyt.
És utána, ha Bea mégiscsak visszatáncolna hozzád, akkor Anna megint mehetne a levesbe? Szerintem gyakorolj önkritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!