Ki, milyen internet szolgáltatót választott ami minden szempontból (ár/teljesítmény) megfelelő?
Most költözök egy albérletbe és nem tudom milyen szolgáltatót válasszak. Tanácsolna valaki valamilyet?! Nem kell semmi extra erős net
24N
Előbb adj egy listát az elérhető szolgáltatókról.
Ha van digi, akkor azt válaszd.
Nálunk nincs nagy választék. Vodafone van, mert ennek jogelődje volt csak elérhető nálunk. Nem vagyok vele elégedett. Szerintem nem a legolcsóbb és pl. a net 5-10 percenként megszakad. Ilyenkor UTP kábel ki-be és 5-10 percre jó megint. Vagy wifi ki-be és egy darabig megint jó. Már eléggé megszoktuk, évek óta ez megy. Az árat meg folyamatosan emelik.
Pár éve megjelent e T-com. Kicsivel olcsóbb lenne, de más kábelen jön a net, az egész házat újra kellene fúrni, kábelezni. Annyival meg nem biztos, hogy jobb, hogy megérje. És kb. ennyi. Digi van még, csak épp az utca túl oldalán. Ott társasházak vannak, mi családi házban lakunk. Már voltam bent náluk érdeklődni, ahol kerek perec megmondták, hogy nekik egy fogyasztó miatt nem éri meg áthúzni a kábelt az utca felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!