Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki, milyen internet szolgáltat...

Ki, milyen internet szolgáltatót választott ami minden szempontból (ár/teljesítmény) megfelelő?

Figyelt kérdés

Most költözök egy albérletbe és nem tudom milyen szolgáltatót válasszak. Tanácsolna valaki valamilyet?! Nem kell semmi extra erős net

24N

jan. 5. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Először azt kellene eldönteni, vezetékes vagy mobilnetben gondolkozol. Ha ez megvan, tudd meg, mely szolgáltatók vannak jelen az adott területen! Aztán gyere vissza, és segítünk!
jan. 5. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Előbb adj egy listát az elérhető szolgáltatókról.

Ha van digi, akkor azt válaszd.

jan. 5. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Vezetékesből a Digi nekem tökéletes.
jan. 5. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Telekomról 3 hónapja váltottunk Vodafone TV-re, tripla csomagban. 100-110 csatorna, abból 64 HD, 2 set top box + 500 Mbps internet, havi 10 ezer Ft körül.
jan. 6. 02:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs nagy választék. Vodafone van, mert ennek jogelődje volt csak elérhető nálunk. Nem vagyok vele elégedett. Szerintem nem a legolcsóbb és pl. a net 5-10 percenként megszakad. Ilyenkor UTP kábel ki-be és 5-10 percre jó megint. Vagy wifi ki-be és egy darabig megint jó. Már eléggé megszoktuk, évek óta ez megy. Az árat meg folyamatosan emelik.

Pár éve megjelent e T-com. Kicsivel olcsóbb lenne, de más kábelen jön a net, az egész házat újra kellene fúrni, kábelezni. Annyival meg nem biztos, hogy jobb, hogy megérje. És kb. ennyi. Digi van még, csak épp az utca túl oldalán. Ott társasházak vannak, mi családi házban lakunk. Már voltam bent náluk érdeklődni, ahol kerek perec megmondták, hogy nekik egy fogyasztó miatt nem éri meg áthúzni a kábelt az utca felett.

jan. 6. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Netfone mobilnetet használok, eddig nem volt vele problémám.
jan. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!