Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő hogy nem a szintemnek megfelelő társat választottam?
Egyáltalán nem.
Örülök, hogy nem verted át a duci lányt.
Ha a vékony leányzó elfogad és szeret így téged, akkor semmi gond nincs vele.
21/L
hát az utolsó rosszul tudja :/
2017-es XXLC. törvény szerint a párok testzsírszázalékai között csak legfeljebb 5 százalékpontos eltérés lehet.
Remélem hogy nektek kevesebb van, mert különben elvisz az erkölcsrendőrség...
Esetleg tegyetek úgy, mintha csak régi jó barátok lennének, ott még nem számít a súly :////
peched van, sajnálom :(((
Nem mindenki tud simán és egyszerűen lefogyni. Van, hogy ilyen a genetikája.
Nekem, például, hogy nem tudok hízni és vékony voltam mindig, amiért rengeteg sértést kaptam.
De, attól, hogy valaki vékony, kövér, magas, alacsony, izmos, szép vagy átlagos.
Senkinek semmi joga lezsírdisznózni vagy ledeszkázni a másikat.
De itt a gyk-n a bunkó tökéletességeknek, mint te, mindent lehet, igaz?
Valami belső hang azt súgja, ez egy provokáló kérdés, és amúgy kamu. Miből érzem?
Ez mindennapos téma.
És a többi kérdés alapján a statisztika azt mutatja, az elhízott férfi nemigen van olyan helyzetben, hogy válogasson, örül, ha jut, hiába csorgatja a nyálát a topmodell nőkre.
A római számokat még gyakorolni kéne, ugyanis olyan szám, hogy XXLC nagyon nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!