Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő sok ember számára ha egy férfi kényelme miatt anyapótlékot talált magának?
Jó trollkérdés, tetszik :)
Amúgy válasz: 16 éves kor felett visszataszító, ha valaki éhen hal egy teli kamra mellett, mert anyu nem ken meg egy vajas kenyeret. Semmi gond, az első közös gyerek után úgyis a második helyre szorul az ilyen ember, akkor meg jön a hisztike, hogy a feleség elhanyagolja az urát :D
Egy férfi nem csinál ilyet. ;)
Csak a túlkoros dedósok.
Csak kérdés, ez a barátnődnek jó-e?
Sok nő indít így, hogy milyen kis házias, stb, aztán kiderül, mégsem.
Nekem volt barátnőm, aki konkrétan azért dobott ki, mert én főztem meg helyette, és tőle nem volt semmilyen igényem főzésileg.
Vannak ilyen nők, meg amolyan nők.
Csak az a baj, egyik se érti meg a másikat, miért úgy csinálja, ahogy. A férfi meg szív emiatt.
Nekem nyolc, de a nod nem fog igy hosszutavon megmaradni melletted, hacsak nem vagy nagyon penzes,
Apukám is ilyen és anyum még mindig mellette...pedig kis nyugdíjas apukám
Szerintem nem gáz. Aki annak tartja, az azért van, ha konkrétan ilyet keres valaki, mert nem tudja/akarja ellátni magát. Ha ilyen a csaj, hát Istenem. Ilyen és kész.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!