Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mindig arról beszélnek h igényes férfi kell nekik, de aztán látja az ember h nem egészen így van. Elől hiányos fogazatú, vonalkódos pávák. Most ekkor ez hogy van? Döntsétek már el! 😀
Nem látsz mögé.
Nekem a férjem pl. 15 évvel idősebb. Szájsebészeti probléma miatt hiányzik 4 foga fent, oldalról. Nem az elsők, de látszik a hiány, ha nevet. Ez így marad, amíg meg nem gyógyul és elkezdhetik a fogpótlást. Na most, aki ebben az időszakban lát minket, az elképed, hogy egy csinos, fiatal nő mellett mit keres egy idősebb, fogatlan férfi.
Szóval nem tudod, hogy épp mi a háttér.
Nekem is fontos az igényesség, és párom szerintem igényes. Kérdés, hogy kinek mi az igényes... Páromnak pl. be kellett tömni fogait meg sárgák is, de nem azért, mert nem mos fogat (rendesen, rendszeresen napi 2x mos, és ha fontos helyre megyünk, akkor közvetlen előtte is), hanem mert genetikailag ilyen. Meg izzadékony is. Lehet, vki ránéz, és fujjog, én meg tudom, hogy igényes.
Az megint más tészta, hogy nem biztos, hogy az a nő mondja azt, hogy igényes pasit akar, akit az igénytelen pasassal látsz... és tapasztalatból, aki ilyen tényleg hótt igénytelen pasassal jár, az vagy maga nőként is igénytelen, vagy van az a pénz.
A primitív, bunkó állatokat Sosem tartanám ún.alfahímnek.
Kérdező, én nem tolerálom az igénytelenséget.A legutóbbi randipartnerem is itt "vérzett".Annyi tisztelet nem volt benne, hogy letusoljon a randi előtt.A szájszag 3 méterről áradt belőle.Ez nem csoda a lerohadt fogait látva.
Egyébként sose állította senki, hogy minden nő igényes.Szép számmal van belőlük is igénytelen, ápolatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!