Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő sok ember számára ha egy férfi kényelme miatt anyapótlékot talált magának?
Önző $zarházi ghec¡ vagy. Direkt azért vagy vele, mert tudod, hogy kihasználhatod, mert megteheted, így meg is teszed. Szánalom vagy.
Mielőbbi szakítást kívánok nektek...
(Soha 1 fa$zt se szolgálnék ki sehogyan sem. Én nő vagyok, nem pedig cseléd, aki másnak csicskázik, nem ezért születtem. Amúgy az ilyen nőket is lenézem, nem csak a palikat...)
Nem az a baj, amit a kérdésedben leírtál, hanem amit az utolsó válaszodban. Mármint hogy reméled, a nőd soha nem fog rájönni, hogy te nem egyenrangú társként akarsz vele élni, hanem anyapótléknak használod, és a csecsemő énedet akarod kielégíttetni vele. Mármint az a gáz, hogy arra alapozol egy kapcsolatot, házasságot, hogy reméled, a másik ember soha nem fog rájönni a te valódi célodra.
Ezzel majd akkor lesznek problémáid, ha a választottad mégsem teljesen hülye, nem is egy igazi mártír, és 3-5-10 év múlva elkezdi kényelmetlenül érezni magát a kapcsolatban, és elege lesz abból, hogy az ő élete a másik kényelméről szóljon. Ilyenkor szoktak felbukkanni a különböző Józsik és Bélák, akiknek elég két kedves és elismerő szót szólniuk, és már vihetik is az asszonyt (meg a két gyereket és a fele házat).
Persze ilyenkor lehet a nőt szidni, hogy egy ordas szajha, pedig neki csak ebből a háztartási robot funkcióból lett elege, és nem akart mást, mint nőnek, embernek érezni magát.
Én toleránsnak tartom magam, nekem egészen addig bármi oké, amíg másnak nem árt vele az illető.
Te viszont lényegében átvered és kihasználod a párod, ahelyett hogy szeretnéd, tisztelnéd és segítenél neki. Ezért elítélendő.
Komoly kérdés: miért nem bérelsz fel egy házvezetőnőt? Kényelmes életet élhetnél, tiszta lapokkal játszanál. Azzal pl semmi bajom nem lenne. De így.....
Baromi életképtelen muksó lehetsz, ha te egy kapcsolatból csak ennyit kívánsz.
Képes vagy ezért elvenni feleségül egy nőt, hogy ki legyen a feneked nyalva... hát... szép.
Sok dologhoz kell bőr az arcra.. na ez az egyik.
Remélhetőleg a barátnőd ráőjön az aljasságodra és dobbant.
És akkor mi lesz? Éhen fogsz halni a dzsuvában? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!