Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő sok ember számára ha egy férfi kényelme miatt anyapótlékot talált magának?
Két gyenge ember egymásra talált, yeeeey~
21/L
Reméled, hogy erre nem fog rájönni? Nem hánysz attól, amilyen vagy?
Miért az mennyivel jobb amilyenek az emberek? Megcsalások száma baromi nagy, csomó nő pénzért akar pasit találni magának vagy olyan pasit keres aki erős magabiztos, hogy támogató FÉRFIT akar magának stb.. és még sorolhatnám milyenek az emberek párkeresés szempontjából, az mennyivel jobb? az emberek 80 % százaléka azért keres párt magának hogy neki jobb legyen.....
Nos akár troll akár nem én ismerek ilyet és már attól kinyílik a bicska a zsebemben ahogy a párját és őt figyelem. Mivel családtagok elkerülni nem tudom őket de a szűkebb családdal jót szórakozunk rajtuk. Hihetetlen hogy van nő akibe semmi önbecsülés nem szorult.
Tehát azért ítélem el mert egyrészt sokat harcoltak a nők hogy kiléphessünk ebből a szerepből ezek a rabszolga lelkű nők meg mire tanítják a pasikat? Hát arra hogy egyenlőség ide vagy oda a nővel bármit meg lehet tenni. A pasi oldalról meg azért zavar mert szánalmasnak tartom.
Amire kíváncsi lennék hogy mit kezdesz magaddal ha az asszony babázik és nem téged ugrál majd körbe.
Ja, mert öt éves kapcsolatban nyilván az újdonság erejével hat a nőre, hogy a palija életképtelen. Gondolom eddig se bírta egyedül bekötni a cipőjét, tehát már eddig is ki kellett, hogy szolgálja. Nem fog ezen hirtelen meglepődni, hogy jé, én amúgy öt éve egy felnőtt gyereket nevelek.
Egyébként nekem személy szerint teljesen mindegy, hogy nem tartod furának, hogy kvázi a seggtörléshez is asszisztenst kérsz, mert nekem és másoknak nem ártotok vele, vagyis tőlem csináljátok.
Vagyis van egy dagadt disznó csajod, aki tudja, hogy normális pasit nem fog találni, ezért beéri veled.
Értem.
Abban igazad van, hogy mindenki egy valamilyen szintű kényelmet vagy előnyt keres egy kapcsolatban, például szeretetet, megbecsülést, társat stb. Azzal sincs baj, ha neked alapból a gondoskodó nők jönnek be. De amit itt leírtál az arról szól, hogy te csak kihasználni akarod szerencsétlent és nem is nagyon vonzódsz hozzá. Tehát hazudsz neki, te magad is írod hogy csak rá ne jöjjön. Igen, én is az erős, magabiztos férfiakat szeretem, de én is erős vagyok egyedül is eltartom magam, kapcsolatban sem adok fel a céljaimból, szabadságomból és csak olyannal vagyok együtt akibe szerelemes vagyok, akit tisztelni tudok. Nem használom ki, bár nyilván ő is besegít a dolgokba, de mi együtt dolgozunk,küzdünk egy kapcsolatban egymásért, nem ő gürizik értem vagy fordítva.
Igen, vannak olyanok akik mondjuk a pénzéért vannak a másikkal, de még ott is van valami amit adnak ezért: pl egy szexi maca a pénzéért van a férjével, de adja a hamvas testét. Tehát a párja gyakorlatilag megvette, kihasználják egymást. Te mit adsz a párodnak cserébe a szolgálataiért?
Te mit adsz a párodnak cserébe a szolgálataiért?
Elfogadást, mivel nagyon nemi fogadták el a pasik külseje miatt ez neki nagyobb ajándék mint egy olyan pénzes nőnek akinek finanszírozzák az életét
Illetve szeretetet adok még neki, meg azért elég jó sportos testem van
Szeretetet? Ha szeretnéd, nem a csicskádnak használnád, te szerencsétlen...
Aki elfogadja, az a külsejével együtt szereti, és nem házi rabszolgának tartja.
Amit leírtál az pontosan = "Örülhet, hogy velem lehet, másnak úgysem kell"...
Fordulj fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!