Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen férfiról? Elítélendő vagy logikus?

Figyelt kérdés
Egy 25 éves srácról van szó aki (külsőre nagyon jól néz ki) egyébként rendes meg minden de úgy 2 éve lett vége neki egy 5 éves kapcsolatának ez volt az első igazi kapcsolata és azóta nem akar igazán komolyat. Ez még úgy normális is nem? Viszont mint ahogy azt már többször is láttam meg hallottam meg igazából ő is mondta, hogy ilyen kis tini csajokat szed fel olyan gimis korosztályból. Kb 14-19 éves korig és néha "járnak" is egyikkel másikkal de max pár hónapig. Most is egy 15 éves "barátnője" van és mivel közel lakik a srác szoktam látni ahogy kocsikáznak meg hazaviszi. Amúgy komoly munkája van valami vállalkozást visz, bár már a szülei is azok voltak szóval gondolom nem a nulláról kezdte na mindegy. Múltkor beszéltük ismerősökkel és a legtöbbük szerint ez irigylésre méltó mert milyen jó csajok a mai tini lányok és ők is ezt csinálnák, viszont a csajok szerint meg ultragáz mert miért nem tud felszedni egy csajt a saját korosztályából?
2017. júl. 15. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is ultragaz. Nyilvan imponal a 15 eveseknek, hogy fuu 25 eves vallalkozo pasijuk van, lehet vele menozni a tobbi gyerek kozott :D Egy huszoneves lany viszont ennel tobbet is elvar, amit o nem tud nyujtani egy nonek.
2017. júl. 15. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Az ő dolga. Most kivel kellene? A korosztályába tartozó nők masszívan leszarják, mivel többségük a 30-35 körüli férfiakkal van. Úgy látszik idomult a rendszerhez.

Eléggé undorító, de ez van.

2017. júl. 15. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

En no vagyok es ha ferfi/fiu lennek en is a 14-19 kozotti korosztalybol szednek fel lanyokat. Ok fiatalok,feszesek es vidamak,nem panaszkodnak annyit.

A fiuk is igy vannak :) De en azert a felnott korhatart tullepem,neh megbuntessenek :D

N

2017. júl. 15. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem gáz, hogy más emberekkel foglalkoztok és le gázoztok valakit az életvitele miatt. Ti nem követtetek el hibákat, ti nem akartatok szórakozni, ti nem akartatok cask magatokkal foglalkozni? Nem? Szopás.
2017. júl. 15. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez elég gáz.
2017. júl. 15. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Megdugni oké, mert elég jól néznek ki, de kapcsolatra leállni velük, hát...

Most ha visszagondolok a 15 éves önmagamra, vagy megnézem pár tini insta vagy facebook oldalát és elképzelem, hogy egy felnőtt férfi akar tőlük valamit, akkor eléggé értetlenül állok a dolog előtt. Persze aztán megmagyarázom magamnak, hogy naivak, könnyű velük bánni, minimális az elvárásuk - egy felnőtt nőhöz képest, - és ez eléggé lelomboz. Olyan kiábrándító ebbe belegondolni, hogy vannak akiknek ennyi is elég. Nézzen ki jól és könnyen kezelhető legyen. Ennyi. A legkönnyebb és legegyszerűbb utat választják, pont mint a csajokban a gold diggerek. Csak azoknál a külső és pénz számít.

22/L

2017. júl. 15. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Logikus! Legalább ők elérhetőek nem csak az egyetem, bulikázás van, és nincsenek teljesíthetetlen elvárásaik. Feszesek, csinosak, nincsenek "minden fééérfi x y" szövegeik.
2017. júl. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!